Učitelji i učenici iz Europe u OŠ Strahoninec

>> Učitelji i učenici iz Europe u OŠ Strahoninec

Od 9. do 13. svibnja OŠ Strahoninec domaćin je susreta partnera u sklopu Erasmus+ KA2 strateškog partnerstva ‘Numeracy@English’. Projekt je prijavljen kod Agencije za mobilnost i programe EU u Zagrebu i odobren u sklopu natječaja Europske unije te će trajati narednih tri godine.

Nakon susreta u Francuskoj i Portugalu, Hrvatska će ugostitit 23 učitelja i 16 učenika iz 7 europskih zemalja: Portugal, Poljska, Sjeverna Irska, Latvija, Francuska, Italija i Španjolska. Aktivnosti u Strahonincu bit će vezane uz brojeve, učenje engleskog jezika te uporabu informacijsko-komunikacijske tehnologije. Osim toga, organizirat ćemo izlet za goste u Regionalni park Mura-Drava te na Plitvička jezera.

U ponedjeljak će se održati svečana internacionalna večera i priredba povodom Dana Europe u zgradu Scheier u Čakovcu s početkom u 19 sati, gdje ćete moći kušati jela iz partnerskih zemalja.

U utorak, učenike predmetne nastave očekuje ples od 19 do 21 sat u prostoru škole, a završna priredba i dodjela certifikata partnerima je u Domu kulture u Strahonincu u petak.

Pratite nas na projektnom Blogu, Facebooku, Twitteru i YouTube kanalu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije