‘Lavići’ na Državnom prvenstvu sporta za učenike s intelektualnim teškoćama

Članovi ŠŠD ‘Lavići’ iz Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec u utorak vratili su se iz Poreča gdje su odmjerili snage s vršnjacima cijele Hrvatske sudjelujući na Završnici državnog prvenstva školskih sportskih društava za osobe s intelektualnim teškoćama pod pokroviteljstvom HŠSS.

Prvenstvo koje se održavalo u ponedjeljak 2. svibnja sastojalo se od natjecanja u atletici, plivanju i stolnom tenisu te natjecanja u štafeti za UIT kategoriju.

Ekipu Centra sačinjavalo je osam atletičara (Senada H., Mihajela K., Anamarija O., Draženka I., Bisera T., David B., Josip O. i Ivan O.) koji već tradicionalno postižu dobre rezultate te tri voditelja (Josip Geček, Santino Debelec i Vedran Vurušić).

Najveći je uspjeh postigla Anamarija osvojivši drugo mjesto u trčanju na 300 m te prvo mjesto u skoku u dalj iz mjesta. Ne treba zaboravit ni Ivana koji je kao jedan od najmlađih u svojoj konkurenciji osvojio treće mjesto u skoku u dalj skočivši 4,75m. Atletičari “Lavića” su tri dana natjecanja iskoristili i za upoznavanje svojih vršnjaka te razgled Poreča.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije