Tehnička škola Čakovec: Lov na predsjednikova jaja

>> Lov na predsjednikova jaja

Tradiciju vezanu uz blagdan Uskrsa njeguju i učenici Tehničke škole Čakovec

Iako je Uskrs iza nas, nakon što smo se vratili s proljetnih praznika, u našoj smo Školi još malo vremena posvetili tom velikom danu.

Njegujući tradiciju, a i sjećajući se djetinjstva, pod nazivom Lov na predsjednikova jaja, i u našoj se Školi odvijala potraga za jajima. Tijekom velikog odmora, učenici su imali priliku pronaći Kinder jaja koja su bila sakrivena na raznim mjestima u holu Škole, po ormarima, teglama ukrasnog bilja, kutijama…

Čak i u ormaru koji je bio zaključan (no, i do jaja u njemu su došli i odnijeli ga). Kako su sva čokoladna iznenađenja nestala u jako kratkom roku (sljedeći put nema milosti), shvatio sam da se nisam dovoljno potrudio oko sakrivanja istih – čak mi je više vremena trebalo da ih sakrijem nego što je učenicima trebalo da ih pronađu.

Nadam se da su se barem neki od mojih kolega u Školi uspjeli zasladiti, a i da su uživali u ovoj potrazi. Svima vama koji ste ostali praznih ruku želim više sreće u nekoj od sljedećih potraga. (Dino Vabec, predsjednik Vijeća učenika TŠČ-a)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije