Povijesni uspjeh OŠ D. Kraljevec: Košarkaši idu na završnicu u Poreč!

Košarkaška ekipa Osnovne škole Donji Kraljevec ostvarila je povijesni uspjeh za svoju školu plasiravši se na državnu završnicu koja će se održati krajem travnja u Poreču.

Put do tog velikog uspjeha vodio je od županijske poluzavršnice u Donjem Kraljevcu gdje su mladi košarkaši savladali ekipe Kotoribe i III. Osnovne škole iz Čakovca, preko županijske završnice gdje su savladani suparnici iz Nedelišća i već znani protivnici iz Kotoribe, pa sve do regionalne završnice u Koprivnici gdje su se plasirale ekipe Ludbrega, Đurđevca, Virovitice i Donjeg Kraljevca.

Košarkaši Donjeg Kraljevca relativno lako su se obračunali sa svojim sportskim protivnicima iz Virovitice (46:9) u polufinalu te Ludbrega (42:6) u finalu i tako se po prvi put u povijesti škole plasirali na državno natjecanje u nekoj od sportskih disciplina. Valja naglasiti kako su svi košarkaši članovi Košarkaškog kluba Donji Kraljevec za koji su već i ranije bilježili značajne sportske uspjehe.

Košarkašku ekipu do ovog iznimnog uspjeha vodili su treneri Mihael Ružić i Dino Lepen te profesor Damir Žegarac, a igrači koji su postigli ovaj uspjeh su: David Lepen, Nikola Ivanović, Lovro Moharić, Lovro Horvat, Hugo Jurčec, Lovro Vlah, Matija Štefok i Josip Kovačić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije