OŠ Šenkovec – domaćin 2. Županijske smotre pjevačkih zborova

Osnovnoj školi ‘Petar Zrinski’ Šenkovec pripala je čast biti domaćinom 2. Županijske smotre pjevačkih zborova osnovnih i srednjih škola Međimurske županije.

Smotra će se održati 15. ožujka 2016. godine u Centru za kulturu Čakovec s početkom u 11 sati.

Nastupit će 17 zborova osnovnih i srednjih škola naše županije. U natjecateljskom dijelu vidjet ćemo zborove OŠ “Petar Zrinski” Šenkovec, OŠ Sveta Marija, OŠ Sveti Juraj na Bregu i OŠ Nedelišće. U revijalnom dijelu pjevat će zborovi OŠ Hodošan, OŠ Kotoriba, OŠ Ivanovec, OŠ Prelog, III. OŠ Čakovec, OŠ Macinec, OŠ Podturen, OŠ Sveti Martin na Muri, OŠ Gornji Mihaljevec, OŠ Mursko Središće, Oš Štrigova, Centar za odgoj i obrazovanje te Gimnazija Čakovec.

Zborovi koji nastupaju u natjecateljskom djelu smotre u svom nastupu trebaju se držati zadanih propozicija , a njihov nastup pratit će i vrednovati prosudbena komisija:

1. Član prosudbene komisije iz državnog povjerenstva 58. Glazbenih svečanosti hrvatske mladeži, profesorica Dada Ruža iz Glazbene škole u Varaždinu
2. Član prosudbene komisije iz županijskog povjerenstva, Senka Bašek
Profesorica harmonike (trenutno ravnateljica OGŠ Miroslav Magradenić)
3. Član prosudbene komisije iz županijskog povjerenstva, Branimir Magdalenić, profesor na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu, odsjek Čakovec

Drugi dio smotre je revijalnog. Njihov nastup također će pratiti prosudbena komisija ali u nešto ležernijem tonu. Pozivaju se svi ljubitelji glazbe da dođu 15. ožujka u 11 sati u Centar za kulturu u Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije