MIS-ovci se plasirali na državno natjecanje

Nakon održane županijske razine informatičkog natjecanja Infokup 2016. objavljeni su službeni rezultati s listama pozvanih učenika na državnu razinu natjecanja.

Članovi udruge MIS (Mladi informatičari Strahoninca) i ove godine su postigli izvanredne rezultate te su plasman na državno natjecanje ostvarila njih petorica, Martin Josip Kocijan 8. r. (mentori Miljenko Blažeka i Dejan Drabić), Mihael Pristav 8. r. (mentori Zlatko Okreša i Dejan Drabić),Vedran Cifrek 7. r. (mentori Neven Smoljanec i Dejan Drabić), Matija Bujanić 5. r. (mentori Karlo Zadravec i Dejan Drabić) i Leo Stričak 5. r. (mentori Nataša Boj i Dejan Drabić).

Natjecanje će se održati od 15. do 18. ožujka u Primoštenu tako da su u cijeloj državi u tijeku pripreme za veliko finale.

– S obzirom na to da je informatika jedna od najznačajnijih i najperspektivnijih grana današnjice, zasigurno i u budućnosti, u suradnji sa školama motiviramo djecu i roditelje te mnogoj djeci pomažemo kako bi stekla znanja i vještine analitičko-logičkog načina razmišljanja koje imaju izravan utjecaj na uspjeh djece, ističu njihovi mentori iz MIS-a.

Mi smo započeli taj put prije 12 godina. Naglasak smo stavili na djecu, jer djeca su budućnost svakog društva, stoga je to najisplativije ulaganje.

Ulaganje koje ima višestruki povrat od uloženog, ali i zadovoljstvo svih nas što smo djeci omogućili da imaju bolju budućnost.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije