Nogometašice OŠ T. Goričanca Mala Subotica izborile plasman na državno

>> Nogometašice OŠ T. Goričanca Mala Subotica izborile plasman na državno

Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica 25. veljače bila je domaćin poluzavršnog natjecanja skupine ‘Sjever’ u futsalu za djevojčice. Natjecale su se: Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica, Osnovna škola Ivan Goran Kovačić Zdenci, Osnovna škola Novi Marof i Osnovna škola Vladimir Nazor Križevci.

Led su prvom utakmicom razbile OŠ Ivan Goran Kovačić Zdenci, čiji je voditelj Danijel Jurina, i OŠ Novi Marof s voditeljem Tomislavom Horvatićem. OŠ Novi Marof bila je nadmoćna s rezultatom 1:8. Drugu utakmicu odigrala je OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica, s voditeljicom Manuelom Stričak, i OŠ Vladimir Nazor Križevci, čiji je voditelj Ivica Švagelj. OŠ Tomaša Goričanca uvjerljivo je pobijedila s rezultatom 6:2.

Utakmicu za 3. mjesto igrale su OŠ Vladimir Nazor Križevci i OŠ Ivan Goran Kovačić Zdenci, a medaljom se okitila OŠ Vladimir Nazor Križevci zahvaljujući rezultatu 4:2. Utakmicu za 1. mjesto igrao je domaćin, OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica, i OŠ Novi Marof. U odličnoj i kvalitetnoj igri OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica slavila je s rezultatom 4:3.

Kapetanica ekipe Ftiči Isabella Branović podijelila je s nama dojmove nakon odigranog finala. – Bilo je naporno, ali puno treniramo i vrijedne smo te smo zasluženo pobijedile. Očekujemo da budemo među prve tri ekipe na državnom, a još više od toga, da budemo bolje od naše muške ekipe koja je prošle godine bila druga na državnom.

Čestitamo ekipi Ftiči: Sara Dragović, Tena Jančec, Manuela Vugrinec, Kristina Cirkvenčić, Isabella Branović, Emilija Kodba, Klara Juras, Lucija Kovačić, Lea Držanić i Tina Ciglar, njihovoj voditeljici Manueli Stričak i trenerima, učenicima 8. razreda – Janu Martanu i Matiji Pintaru na sjajnom uspjehu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije