Kotoripčanima srebro, Donjodubravčankama bronca

U pomoćnoj dvorani varaždinske Arene Športski savez Varaždinske županije organizirao je u petak 12. veljače poluzavršno natjecanje Državnog povjerenstva Skupina Sjever u stolnom tenisu za dječake i djevojčice. Na natjecanju su se našli najbolji sa županijskih natjecanja Varaždinske, Međimurske, Koprivničko – križevačke i Virovitičko – podravske županije.

U konkurenciji dječaka Međimursku županiju su zastupali učenici OŠ Jože Horvata Kotoriba, a kod djevojčica OŠ Donja Dubrava. Nakon zanimljivih, a nadasve borbenih natjecanja mali Kotoripčani su osvojili srebrnu medalju iza OŠ Šemovec koja je bila prva. Šemovčani su bili prvaci i u ženskoj konkurenciji u kojoj su osmoškolke Donje Dubrave osvojile treće mjesto.


Uz spomenute ekipe u konkurenciji dječaka još su nastupili osnovci iz Virja koji su bili treći i Virovitice s osvojenim četvrtim mjestom. Kod djevojčica su druge bile natjecateljke iz Koprivnice, dok je četvrto mjesto pripalo stolnotenisačicama Slatine.

Srebro oko vrata su dobili: Stjepan Škoda, Paolo Dornik, Dino Sović i Domagoj Dežđek koje je vodio školski suradnik Stjepan Vidović. Brončane medalje su dobile: Nika Lukša, Barbara Čižmešija, Karmen Kedmenec i Mirta Strbad, a vodila ih je Anica Benjak, prof. TZK.


Mali Šemovčani će na trodnevno Državno natjecanje u Poreč. Valja istaknuti kako muški stolni tenis u Kotoribi visoko kotira jer su lani bili sudionici završnog natjecanja u Varaždinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije