Darujte kupinovo vino Posedi za blagdane!

Obiteljsko gospodarstvo Posedi predstavlja Vam kupinovo vino proizvedeno od kupina iz vlastitog nasada u Krištanovcu.

Ovo kupinovo vino možete naručiti punjeno u butelje od 0,75 l i 1 l te kao poklon pakete u raznim prigodama, pakirano u ukrasnu ambalažu.

Želite li za blagdane razveseliti poslovne partnere ili najmilije kvalitetnim poklonom kupinovo vino Posedi je idealan izbor za Vas! OPG Posedi iz Krištanovca Vam nudi butelju od 0,75L po cijeni od 30 kuna i od 1L 35 kuna!

Za narudžbe ih kontaktirajte na broj telefona 040 853 154, mobitel 098 983 0368, email posedikupine@gmail.com, www.kupinovovino-posedi.com, ili ih potražite u Krištanovcu na kućnom broju 56.

Kupinovo vino proizvodi se iz potpuno zrelih zdravih plodova kupine iz voćnjaka sa odabranog geografskog položaja pogodnog za uzgoj kupina i predstavlja proizvod vrhunske kvalitete sebi svojstvenom bojom, blagim mirisom i ugodnim okusom, te izuzetnom pitkošću.

Isto potvrđuju rezultati fizikalno – kemijske analize i komisije za organoloptičko ocjenjivanje vina Hrvatskog zavoda za vinogradarstvo i vinarstvo kao i razna priznanja i diplome prilikom ocjenjivanja vina na sajmovima, primjerice: “Mesap” Nedelišće – SREBRNA MEDALJA, “Trsek” Ludbreg – SREBRNA MEDALJA, “Gast Mix” Split – BRONČANA MEDALJA, “Eko Etno” Zadar – SREBRNA MEDALJA.

Preporučeno
Najnovije