Kneginečka hiža: Hit restoran tijekom ljeta

>> Kneginečka hiža: Hit restoran tijekom ljeta

Kneginečka hiža je već godinama jedan od najpopularnijih restorana u varaždinskom kraju. Nakon kraće pauze, početkom godine Kneginečka hiža je ponovno otvorila svoja vrata, a ove zime i proljeća bila je hit-restoran u varaždinskom kraju.

Šest mjeseci nakon otvorenja, ovaj popularni restoran ponovno proživljava svoj vrhunac, a poseban “mamac” u ovim ljetim danima zasigurno je ambijent drvene kuće s terasom, u tradicionalnom dvorištu.

Kapacitet Kneginečke hiže je 80 mjesta u zatvorenom te 40 mjesta na otvorenom prostoru. Zbog svega navedenog, Hiža je pogodna za organiziranje većih i manjih svečanosti, poslovnih ručkova, kao i raznih seminara i konferencija u klimatiziranom prostoru do 50 osoba.

Specijaliteti bavarske kuhinje, uskoro i bavarski pivski vrt

Posebna atrakcija ovog restorana svakako su specijaliteti bavarske kuhinje, ali i tradicionalna domaća jela, kao i posebne delicije svjetskih kuhinja. Uz sve to, svakodnevno su u ponudi i zdravi domaći gableci. Sva hrana s menija spremljena je isključivo od svježih namirnica lokalnih proizvođača s posebnom pozornošću na raznolikost okusa.

U Kneginečkoj hiži za koji tjedan pripremaju i iznenađenje, otvorenje nove proširene terase u obliku tradicionalnih njemačkih pivskih vrtova “Biergartena”. U posebnom pivskom vrtu, ispijanje piva uz roštilj i tradicionalna bavarska pečena jela bit će zasigurno posebno slatko.

I napomena za one koji još nisu posjetili ovo posebno mjesto, Kneginečka hiža nalazi se u Gornjem Knegincu, tik do Varaždina, na adresi Toplička 136, Gornji Kneginec.

Više se može saznati na Facebook stranici www.facebook.com/kneginecka.hiza, a svi upiti i rezervacije primaju se na e-mail adresu pivnica.medonja@gmail.com ili na broj telefona 042/690-193.

Najnovije