Bike sport: Bicikli, oprema, servis – sve na jednom mjestu!

>> Bike Sport: Bicikli, oprema, servis sve na jednom mjestu!

BIKE SPORT d.o.o. je poduzeće specijalizirano za prodaju i servisiranje bicikala, opreme i dijelova za bicikle. Svoje poslovanje započeo je otvorenjem prve prodavaonice u Varaždinu, u ulici Miroslava Krleže 1/2, u travnju 2010.g.

Od samog početka poslovanja BIKE SPORT je postao ekskluzivni uvoznik i zastupnik jedne od najvećih europskih tvornica bicikala, tvrtke KROSS S.A. iz Poljske. Stalni razvoj proizvoda u smislu kvalitete i dizajna, tvrtku KROSS danas su doveli do jednog od tržišnih lidera u europskoj proizvodnji bicikala, sa udjelom na tržištu od 40% na matičnom tržištu.

Glavne odlike bicikala KROSS su, uz europsku kvalitetu i vrlo prihvatljive cijene svakog bicikla u svom segmentu, gdje s ponosom ističemo odličan odnos cijena-kvaliteta. Činjenica da se svi bicikli proizvode u srcu Europe, garancija je brzih i fleksibilnih rokova isporuke te samim time dostupnost vrlo široke palete bicikala na tržištu.

Tako u kolekciji za 2015.g. imamo preko 80 različitih modela bicikala, za sve potrebe i ukuse, kao i za sve uzraste – od cestovnih, brdskih, gradskih, dječjih itd.

Jamstvo 24 mjeseca i besplatan Servis tijekom jamstva!

KROSS bicikli svoju kvalitetu su dokazali kroz dugi niz godina, pružajući brzinu, udobnost i kvalitetu na vrhunskoj razini. Kako su KROSS bicikli dostupni diljem Evrope od sada i u Hrvatskoj jamstvo za KROSS bicikle iznosi 24 mjeseca, kako bi svojim kupcima osigurali dugotrajno i sigurno korištenje svog bicikla.

U jamstvenom periodu, također je osiguran besplatan godišnji servis za sve KROSS bicikle kupljene u BIKE SPORT trgovinama!

Nakon uspješnog početka poslovanja trgovine u Varaždinu, u ožujku 2013.g. BIKE SPORT je otvorio svoju drugu poslovnicu u samom centru Čakovcu, na adresi J.J. Strossmayera 5.

Ponudu BIKE SPORT-a možete vidjeti na njihovim web stranicama www.bikesport.hr, kao i na specijaliziranoj stranici branda KROSS www.kross.hr Također smo prisutni i na Facebooku-u, na stranici BIKE SPORT VARAŽDIN, gdje možete pročitati više o aktualnim događanjima u našim trgovinama.

Posjetom bilo koje poslovnice, moguće je isprobati i pronaći idealan bicikl te dodatnu opremu uz stručan savjet naših vrsnih prodavača.

Uz stalne akcije na pojedine modele, u BIKE SPORT-u imaju idealan bicikl za Vas i Vašu obitelj.

Posjetite jednu od poslovnica i uvjerite se u atraktivan dizajn i kvalitetu naših bicikala, te bezbrižno krenite u proljetne biciklističke avanture!

Novo u ponudi su bicikli bez pedala (guralice), dječji romobili i role.

Trenutno traje rasprodaja dijela asortimana (bicikli – sezona 2014.)

BIKE SPORT d.o.o.

Čakovec: J.J. Strossmayera 5

tel.: 040/385-099

email: cakovec@bikesport.hr

Varaždin: Miroslava Krleže 1/2

tel.: 042/493-747

email: varazdin@bikesport.hr

Radno vrijeme poslovnica: ponedjeljak – petak od 08:00 do 20:00, te subotom od 08:00 do 13:00 sati.

Preporučeno
Najnovije