Prijavite se za sufinanciranje energetske obnove kuća!

Budite prvi i prijavite se za sufinanciranje energetske obnove postojećih obiteljskih kuća! Natječaj traje do iskorištenja sredstava, ukoliko to nastupi do kraja 2015. godine, a osigurano je dovoljno sredstava za 10.000 obiteljskih kuća.

Nudimo usluge certificiranja kod naših ovlaštenih certifikatora koje su u potpunosti pokrivene sredstvima iz Fonda, a uključuju prvi i završni energetski pregled te energetski certifikat.

Osim navedenog, omogućujemo Vam i sve ostale usluge navedene u javnom natječaju, a to su:

1. Mjere energetske učinkovitosti

– zamjena vanjske stolarije
– povećanje toplinske zaštite vanjske ovojnice
– ugradnja novog sustava s plinskim kondenzacijskim kotlom za povećanje energetske učinkovitosti grijanja

2. Korištenje obnovljivih izvora energije

– ugradnja sustava sa sunčanim toplinskim pretvaračima (kolektori) za grijanje potrošne vode ili potrošne vode i prostora stupnja korisnog djelovanja najmanje 70%
– ugradnja sustava s kotlom na drvnu sječku/pelete ili pirolitičkim kotlom na drva stupnja korisnog djelovanja najmanje 85%
– ugradnja sustava s dizalicom topline za grijanje potrošne vode i/ili prostora ili za grijanje i hlađenje A energetske klase: zrak-voda (COP≥3,2, EER≥3,1), voda-voda i zemlja-voda (COP≥4,45, EER≥5,05) uz GWP≤2150
– ugradnja sustava s fotonaponskim pretvaračima (modulima) za proizvodnju električne energije stupnja korisnog djelovanja najmanje 15%, u samostalnom ili mrežnom radu.

Za sve potrebne informacije možete nam se obratiti na broj telefona 040/341-266, e-mail subvencije@cee.hr ili osobno posjetiti Centar energetske efikasnosti na adresi Braće Graner 5, Čakovec.

Radno vrijeme za zaprimanje poziva je od ponedjeljka do petka od 8-12 sati. Sve vaše upite nakon radnog vremena info telefona možete nam uputiti putem Online prijave za energetsku obnovu kuće.

Prvi korak je da uputite zahtjev za inicijalni pregled kuće našem ovlaštenom energetskom certifikatoru. Trošak certifikatora u potpunosti snosi Fond. Ako Vaša kuća zadovoljava propisane uvjete, certifikator će provesti prvi energetski pregled, izraditi izvješće o istom i pomoći Vam u pripremi dokumentacije za prijavu.

Ispunite obrazac OVDJE i javiti će Vam se naš djelatnik radi dogovora oko daljnjih koraka.

Prijave se obrađuju prema redoslijedu zaprimanja. Javni poziv za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća će biti otvoren do iskorištenja predviđenih sredstava ili do kraja 2015. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije