Istražite najbolje specijalitete po cijeni od samo 100 kn po osobi!

Terme Sveti Martin se sa svojim Restoranom Martin koji se nalazi u sklopu Hotela Spa Golfer već tradicionalno priključuju manifestaciji Tjedan restorana koji okuplja najbolje restorane u Hrvatskoj!

Nema ničeg ljepšeg nego da zakoračite u proljetne mjesece s najmilijima uz pomno pripremljene jelovnike koji će razveseliti vaša nepca i izmamiti osmijeh na vaše lice.

Najomiljenija gastro manifestacija Tjedan Restorana održat će se u periodu od 6. do 15. ožujka 2015. godine, kada po cijeni od svega 100kn po meniju možete dobiti obrok od čak tri slijeda!

Također, Terme Sveti Martin se ove godine priključuju i akciji “Na Koktel u Hotel” koja će se održati za vrijeme trajanja Tjedna Restorana Hrvatska. Ako posjetite Piano bar hotela Spa Golfer 4* od 18.00 do 19.40 sati za vrijeme trajanja Tjedna Restorana, možete okusiti izdvojene koktele po promotivnim cijenama od 25 kuna po koktelu!

U ponudi su tri različita predjela, glavna jela i deserta, a na vama je da po cijeno od svega 100 kuna sami kreirate svoje savršeno jelo, praćeno čašicom domaćeg vina.

PREDJELO

1. Goveđi carpaccio na matovilcu (kvalitetan carpaccio na posteljici od sviježe ubranog mladog matovilca obogaćen začinima iz našeg kraja)
2. Bistra juha s domaćom ribankom (sviježa bistra juha s ručno rađenom domaćom tjesteninom)
3. Polpeti od buće s kozjim sirom (ukusni i nježni polpeti od buće sa sviježim kozjim sirom)

GLAVNO JELO

1. Risotto od batata (domaći batat u savršenoj kombinaciji s kremastom rižom)
2. Pureći steak na vulkansko grilu i svježe povrće iz woka (sviježe domaće povrće iz woka i pureći steak s vulkanskog grila)
3. Ramstek u umaku od aronije i domaćim šiškrlima (sviježe kvalitetno domaće meso u umaku od aronije u kombinaciji s našom tradicionalnom tjesteninom)

DESERT

1. Proljetni smoothie s energetskom pločicom
2. Torta od jabuke s karamelom od meda
3. Domaći sladoled od buće

+ Čaša vina

Terme Sveti Martin će krajem ožujka predstaviti novi koncept dosadašnjeg restorana Martin, koji će od tada ponijeti i novo ime Le Batat, a upravo to ime odabrano je iz razloga što je batat kao povrće sinonim zdrave kuhinje, čemu težimo kroz našu viziju koja glasi “Svijet zdravih užitaka”.Dan Vidošević, direktor prodaje i marketinga

Slijed od tri jela – 100 kn

RESTORAN SUDJELUJE OD 06. DO 15.03. S RUČKOM I VEČEROM.


Molimo vas da svoj stol rezervirate putem broja telefona +385 40 315 005 (iza 12 sati).

Najnovije