EducirajMe/Algebra: Postanite računalni operater i(li) Samostalni knjigovođa

U Hrvatskoj je vjerojatno velikki broj ljudi čuo za edukacije za ECDL certifikate, kao i za Samostalnog knjigovođu. Unatoč tome što su mnogi čuli, a mnogi se i odvažili pa se educirali na tim poljima, velika većina i dalje je ostala samo gledati sa strane.

Dobra vijest za sve stanovnike Sjeverne i Sjeverozapadne Hrvatske jest da u EducirajMe centrima u Varaždinu, Koprivnici i Bjelovaru, kreće set Algebrinih edukacija na kojima možete steći vrijedne ECDL certfikate, kao i vrijedna znanja iz knjigovodstva i financija.

Trenutno su u tijeku upisi za Računalnog operatera, ECDL operatera i ECDL specijalistu te za zanimanje Samostalni knjigovođa i Knjigovođa.

Nastava u Varaždinu (Kukuljevićeva 7) počinje 23. veljače, stoga požurite s prijavama. A u ožujku bi edukacije trebale započeti i u Koprivnici.

Možete se prijaviti putem e-maila varazdin@algebra.hr, koprivnica@algebra.hr, bjelovar@algebra.hr, virovitica@algebra.hr ili telefona 042/555-410; 048/621-109; 043/220-840 (i za Bjelovar i za Viroviticu). Po završetku obrazovanja stiče se i međunarodno priznati ECDL cerfitikat, kao i upis u radnu knjižicu.

ECDL računalni operater / ECDL operater / ECDL specijalist

Algebrin program najbolji je od svih, što priznaje i struka i brojni polaznici programa. Algebra je i ove godine dobitnik Velikog Kristalnog globusa Hrvatskog informatičkog zbora te ima status ECDL Akademije.

ECDL je jedini europski međunarodni priznati certifikat u kategoriji računalne pismenosti. Podsjećamo, Microsoft je proglasio Učilište Algebru svojim najboljim obrazovnim partnerom u svijetu.

SADRŽAJ PROGRAMA:

Računalni operater


ECDL operater


ECDL specijalist

>> Više informacija o ECDL certifikatima i edukacijama <<

Knjigovođa / Samostalni knjigovođa
U svijetu financija znanja i vještine danas sve više dolazi do izražaja, i samo osobe koje se kontinuirano educiraju mogu napredovati u karijeri. Jedan od najpopularnijih programa edukacije u financijskom segmentu je Samostalni knjigovođa i knjigovođa. Prijave su u tijeku u svim EducirajMe centrima (Koprivnica, Bjelovar, Varaždin, Virovitica).

Upisi su u tijeku u svim našim centrima (Varaždin, Koprivnica, Bjelovar, Virovitica). Nastava u Bjelovaru i Varaždinu počinje 23. veljače, stoga požurite s prijavama. A u ožujku bi edukacije trebale započeti i u Koprivnici te Virovitici. Osigurani su i kompletni materijali na hrvatskom jeziku.

CIJELI PROGRAM – SAMOSTALNI KNJIGOVOĐA

CIJELI PROGRAM – KNJIGOVOĐA

Trajanje programa:

Knjigovođa (130 školskih sati raspoređenih u 3 mjeseca nastave)

Samostalni knjigovođa (215 školskih sati raspoređenih u 3-4 mjeseca nastave – ovisno o dinamici)

Dodatne informacije:

e-mail: varazdin@algebra.hr, koprivnica@algebra.hr, bjelovar@algebra.hr, virovitica@algebra.hr
telefon: 042/555-410; , 048/621-109; 043/220-840 (za Bjelovar i Viroviticu);

Više o Algebrinim edukacijama u našim EducirajMe centrima pročitajte na www.educirajme.com
Pratite nas i putem Facebooka –> https://www.facebook.com/educirajme

Najnovije