Sredite svoju figuru u Ljupka Centru Ljepote!

Drage dame, djevojke, žene započnite već sada s tretmanima za mršavljenje tako da do proljeća i ljeta budete spremne pokazati novu figuru!

Iskoristite tretmane po povoljnim cijenama u Ljupka Centru Ljepote:

Kavitacija + Radiofrekvencija + Limfna drenaža – 300 kuna

Anticelulitna masaža + Vakum tijela + Caci mršavljenje – 300 kuna

Caci mršavljenje+ Lipolaser vakum tijela s radiofrekfencijom + Pill of maska – 450 kuna

U Ljupka Centru Ljepote možete dobiti besplatno savjetovanje o tretmanima za mršavljenje i besplatno elektrostimulaciju aparatom Caci od 30 min, a narudžbe primaju na email: ljupka.beauty@gmail.com

Što je tretman Kavitacije?

Kavitacija je jedna od najučestalijih i najkorištenijih metoda odstranjivanja masnih naslaga, celulita. Kavitacijom se može oblikovati trbuh, bedra, stražnjica, noge, nadlaktice bez kirurških zahvata i ožiljaka.

Kavitacija koja se koristi u Beauty centru Ljupka je ultrazvučna, jačine 40kHZ. Jačina prolaska ultrazvučnih valova na tijelo može se regulirati ovisno o vrsti celulita. U jednom tretmanu tretira se jedno odabrano podučje tijela u prosjeku 30 – 40 minuta.

Prilikom apliciranja ultrazvučne sonde na tijelo dolazi do pucanja masnih stanica, te se one iz krutog oblika razlijevaju u međustaničnu tekućinu, a zatim se uz pomoć enzima razgrađuju, te limfnim sustavom eliminiraju iz tijela.

Osim što se kavitacijom na spomenuti način potpomaže i ubrzava proces mršavljenja, također se djeluje i na izgled kože. Ona se pomoću spomenutih radiovalova zaglađuje i uljepšava, potiče se njen elasticitet i tonus.

Prednosti kavitacije su mogućnost selektivnog djelovanja na potkožno masno tkivo te mogućnost gubitka isključivo masnog tkiva a ne mišićne mase. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana ( od 1 do 4cm).

Kako bi se cijeli ciklus djelovanja kavitacije proveo ispravno, važno je da nakon samog tretmana budemo podvrgnuti i tretmanu limfne drenaže (poticanje cirkulacije u tijelu). Kavitacija je jedna od najučestalijih i najkorištenijih metoda odstranjivanja masnih naslaga, celulita. Kavitacijom se može oblikovati trbuh, bedra, stražnjica, noge, nadlaktice bez kirurških zahvata i ožiljaka.

U Ljupka Centru ljepote možete dobiti besplatno savjetovanje o mršavljenju i besplatno elektrostimulaciju aparatom Caci od 30 min, narudžbe primaju na email: ljupka.beauty@gmail.com.

Ljupka Centar Ljepote Dr. A. Starčevića 18, Čakovec

Kontakt telefon: 040 390 139 Facebook

Najnovije