Završite poslovnu godinu na predbožićnom domjenku u Hotelu Panorama

Budući da se tekuća poslovna godina polako približava kraju, restoran Hotela Panorama u Prelogu organizira veselicu kojim će se u ugodnoj atmosferi obilježiti njen završetak. Svečani domjenak će se održati u velikoj sportskoj dvorani Hotela Panorama koja može ugostiti do četiristo gostiju. Ljubazno osoblje će Vas dočekati pićem dobrodošlice. Gastronomska ponuda uključuje švedski stol prepun toplim i hladnim delicijama, a osvježit ćete se raznovrsnim napitcima.

Tokom čitave večeri zabavljati će Vas čak dva glazbena sastava, tamburaški Cure iz centra i rock sastav Dobre vibracije. Veselica će se održati 19. prosinca, a ukoliko sva mjesta budu unaprijed rezervirana za taj datum, istu ćemo organizirati 18. prosinca.

Detaljnije informacije na broj telefona: 040 648 090; mob: 098 463 527 ili na web adresi: www.dg-sport.com



Osim naše tradicionalne veselice povodom završetka godine, odnedavno restoran Hotela Panorama nudi nedjeljne ručkove. Nedjelja je dan za opuštanje uz svoje najmilije i svečani objed uz prekrasan pogled na međimursko more. Iz tjedna u tjedan dočekuje vas drugačiji jelovnik koji uključuje kompletan ručak od juhe do deserta po prihvatljivoj cijeni od 55 do 75 kuna. Za najmlađe do deset godina starosti ostvarujete i dodatni popust od 50%.

Najnovije