Mont-Mural: Kvalitetna garažna vrata, dvorišna vrata i ograde

Tvrtka MONT-MURAL d.o.o. iz Donje Dubrave na hrvatskom je tržištu prisutna od 1992. godine, a ističe se širokim asortimanom svih vrsta vrata, te posebno visokom kvalitetom svojih proizvoda po pristupačnim cijenama. Tu su i dugogodišnja jamstva na trajanje i kvalitetu proizvoda kao i profesionalizam u odnosima prema klijentima.

MONT-MURAL klijentima nudi izradu garažna vrata (sekcijska, industrijska, rolo, zaokretna, klizna) s automatskim (daljinskim) ili ručnim otvaranjem.

S obzirom da su sekcijska garažna vrata u današnje vrijeme postala standardni dio svake kuće, za automatiku u Mont Muralu koriste motore renomiranih tvrtki s dugogodišnjim iskustvom koji su osigurani elementima poput deblokade u slučaju nestanka električne energije te ostalim materijalima neophodnima za nesmetan rad.


Više fotografija pogledajte: OVDJE

Isto tako i ispunjavaju Vam sve želje, pa tako na zahtjev ugrađujemo staklo ili ventilacijske rešetke. Klijentima nude još i veliki spektar raznih boja vrata, a tu je i mogućnost izbora nekih imitacija drva.

MONT-MURAL-ov proizvodno prodajni program obuhvaća i izradu dvorišnih vrata i ograda koje mogu biti izrađene iz kovanog željeza ili pak iz glatkih čeličnih profila, a uz veliki izbor raznih modela, nude još i žičane panelne ograde.

Više fotografija ograda pogledajte OVDJE


U ponudi Vam je izrada balkonskih ograda, zaštitnih rešetki, raznih modela nadstrešnica, ljetnikovaca, montažnih garaža i raznih ukrasnih predmeta izrađenih od kovanog željeza koji mogu uljepšati svaki dom.

Trebate li kvalitetnu izradu dvorišnih i industrijskih ograda, balkonskih ograda, garažna i industrijska vrata, terase i ljetnikovce, zaštitne rešetke, stubišne ograde, ukrasne predmete obratite se u Mont Mural: Trg Republike 8, 40328 Donja Dubrava, tel./fax: 040 688 940, mob.: 098 249 025, email: mont-mural@ck.t-com.hr ili na pogledajte njihove usluge na web stranici: www.mont-mural.hr.

Najnovije