Jesenski makeover uz eMedjimurje.hr: Prijave još samo danas!

Djevojke, jeste li dovoljno hrabre za promjenu imidža? Zavladajte poput pravih heroina i prihvatite izazov totalne jesenske preobrazbe koju priređuju eMedjimurje.hr, talijanski modni brend UPIM i pet frizerskih i makeup salona iz Čakovca! Ako ste razmišljale o osvježavanju svog imidža, za vas smo pripremili upravo to – nova frizura, novi makeup, nova odjeća i obuća, osvježene i modne – vi!

Da skratimo, tražimo 5 hrabrih čitateljica spremnih na totalnu preobrazbu frizure i modnog stila, a kojima će zajedničkim snagama pomoći modni brend UPIM, frizerski saloni (Instyle Frizerski Salon, Ljupka Centar Ljepote, Žensko muški frizerski salon Fenix, Studio ljepote Lara, Frizerski salon Viva) i eMedjimurje uz fotoshooting profića za Vašu kolekciju.

“Jesenski makeover portala eMedjimurje.hr”

UPIM (talijanski modni brand iz Lumini centra Varaždin) daruje 5 čitateljica odjećom i obućom iz bogate ponude jesenske kolekcije

• Jedan od pet frizerskih i beauty salona iz Čakovca koji sudjeluju u Jesenskom makeoveru (Instyle Frizerski Salon, Ljupka Centar Ljepote, Žensko muški frizerski salon Fenix, Studio ljepote Lara, Frizerski salon Viva) pobrinut će se za Vašu totalnu preobrazbu frizure i makeupa

Profi fotografije prije i nakon preobrazbe

Pet čitateljica portala eMedjimurje.hr dobit će priliku da isprobaju kompletan makeover frizure u čakovečkim salonima, dok će ih Upim trgovina odjenuti u njihovu odjeću.

Pitamo vas, jeste li spremne za novi jesenski look?

Ono što trebate napraviti je poslati svoje podatke i fotografiju na email makeover@emedjimurje.hr do nedjelje 26. listopada.

Fotografije svih kandidatkinja za jesenski makeover biti će uploadane na Facebook stranicu portala eMedjimurje.hr gdje će 7 dana trajati glasovanje putem lajkova na fotonatječaju.

5 fotografija koje prikupe najviše glasova biti nagrađene s kompletnim makeoverom!

Kompletan makeover najsretnijih 5 kandidatkinja moći ćete pratiti kroz 7 tjedana u rubrici Životni stil portala eMedjimurje.hr!

Ne čekajte, prijavite se sa svojom fotografijom na prvi međimurski makeover već danas!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije