Didaskovi mini tečajevi stranih jezika za poslovne ljude

Popularna izreka kaže da čovjek vrijedi koliko jezika govori. Didasko predstavlja učenje jezika kao jedno od najunosnijih ulaganja u budućnost. Budite spremni uložiti.

Svi koji žele proširiti svoj stručni rječnik, dobiti sigurnost u govoru s inozemnim klijentom ili pripremiti prezentaciju na njemačkom, engleskom ili nekom drugom stranom jeziku dobro su došli u Jezično edukativni centar Didasko.

Sa sjedištem u Čakovcu i Prelogu, ovaj jezični centar nudi vam individualna rješenja i prilagođava se potrebama svake firme i djelatnika.

Naši stručni predavači ciljano obrađuju sadržaje namijenjene stupnju znanja polaznika s naglaskom na potrebna težišta i jezične vještine. Svejedno da li je riječ o individualnoj nastavi, crash tečaju, inhouse grupi ili općem poslovnom jeziku: želje, strateško planiranje i vremensko razdoblje su smjernice po kojima se radi u Didasku.

Zbog užurbanog privatnog i poslovnog života čija je posljedica nedostatak vremena stručni predavači nastavu održavaju i u poslovnim prostorija vaše firme. Tako polaznici ne trebaju trošiti dragocjeno vrijeme na prijevoz nego se u potpunosti mogu posvetiti svom usavršavanju stranog jezika.

Upravo kratki ubrzani tečajevi polaznika dovesti će vas do željenog cilja te pružiti učinkovitu pripremu za rad i život u inozemstvu. Za sve one koji trebaju potvrdu o pohađanju verificiranog programa tu je svjedodžba (upis stupnja u e-radnu knjižicu) te ponuda međunarodnih ispita. Tečajevi stranog jezika fleksibilni su i isključivo prate potrebe polaznika.

Uvjerite se i sami u to putem besplatnih konzultacija i prvog besplatnog sata kako biste donijeli pravu odluku za vašu budućnost.

Nazovite već danas 391 072 ili pošaljite email na info@didasko.com.hr

Najnovije