Redizajn eMedjimurja: Osvježen izgled i nove rubrike

Prateći svjetske trendove i konzultirajući se kroz dnevna praćenja međimurskog internet portala želje čitatelja koje nam je ukazivala statistika, krenuli smo u redizajn portala eMedjimurje.hr kako bi olakšali snalaženje te pronalaženje dostupnog sadržaja. Nakon redizajna, portal je dobio 9 novih rubrika i razdvojen je na dva dijela – prvotni dio na koji ste kao čitatelj naučeni i gdje ćete tražiti svakodnevne teme iz različitih područja života od crne kronike, politike, gospodarstva, sporta, obrazovnih i društvenih tema te magazinski dio portala gdje ćete nakon što apsorbirate “teže”  teme, preći na lakše štivo i razonodu koju ćete čitati u rubrikama Životni stil, Horoskop, Vino i Hrana, pročitati gdje se trenutno nalaze radarske kontrole ili primjerice pogledati eMeđimurku dana i pronaći događaj kamo se zaputiti vikendom.

Prema istraživanju Gemius Audience, prema prikazima stranica, eMedjimurje se nalazi na 35. mjestu u Republici Hrvatskoj, što je bitna stavka kod odabira web portala na kojem će oglašivači oglašavati svoje proizvode ili usluge s ciljem postizanja što boljeg željenog efekta oglašavanja. Vratimo se na redizajn. Za početak, responzivni i flat dizajn jamac su da ćete na bilo kojem monitoru, tabletu ili pametnom telefonu biti u mogućnosti proći kroz rubrike koje se nalaze na naslovnoj stranici portala eMedjimurje jer će se dizajn portala automatski prilagođavati zaslonima.

Krenimo redom po rubrikama…

Najnovije vijesti

Na početnom vrhu portala nalazi se rubrika “Najnovije” gdje ćete moći pratiti posljednje unešene članke od strane novinara i suradnika po svim rubrikama portala kako vrijeme odmiče. Na dan objavimo preko 30 članaka, pa je teško sve zadržavati dnevno na naslovnici, a tu ćete imati priliku vidjeti što smo posljednje objavili.

Najčitanije vijesti

S desne strane portala u “sidebaru” dodana je ikona “Najčitanije vijesti” koje prikazuje najčitanije vijesti u posljednjih 7 dana.

Politika

Rubriku Politika smjestili smo odmah ispod glavne rubrike portala gdje pratite sva iz naše strane istaknuta zbivanja i crnu kroniku. U Politici možete pratiti zbivanja vezana za ključna i ostala politička pitanja koje se tiču svih nas koji živimo u međimurskim općinama i gradovima, kao i odluke te rad izabranog tijela Međimurske županije.

Gospodarstvo (Poduzetništvo i poljoprivreda)

Povećali smo i istaknuli rubriku “Gospodarstvo”, a putem nje ćete pratiti vijesti iz poduzetništva i poljoprivrede vezane za naš Međimurski kraj i donešene bitne odluke na području Lijepe naše, a koje utječu na našu svakodnevicu.

Čakovec i Prelog

Na naslovnicu portala dodane su dvije nove rubrike – Čakovec i Prelog. Čakovec kao glavni i najveći grad Međimurske županije u kojem živi 23% stanovništva, zasigurno ima svoje mjesto i publiku, a Prelog kao trenutno najpropulzivnije gospodarsko središte naše županije.

Školski kutak

Projekt na koji smo posebno ponosni je Školski kutak gdje u suradnji sa svim međimurskim osnovnim i srednjim školama donosimo njihove novosti i pružamo im mogućnost da njihovi uspjesi i zasluge ne ostanu neprimjećeni. Sada ćete Školski kutak još lakše uočavati na naslovnici portala.

Besplatni mali oglasnik

“Zašto nemate male oglase?”, pitanje je koje smo mnogo puta čuli i odlučili već prije nekog vremena uvesti besplatne male oglase da budu dostupni čitateljima portala. Od sada, besplatni mali oglasi istaknuti su na naslovnici putem rubrike Oglasnik gdje možete lako komunicirati s drugim čitateljima koji kupuju ili prodaju ono što Vi tražite.

Došli smo do novog dijela portala – eMedjimurje Magazin. Više o njemu i novim rubrikama Životni stil, Horoskop, Vino i hrana, eMeđimurka dana i ostalo pročitajte klikom ovdje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije