Svi na kupanje u Toplice Sveti Martin

Stiglo nam toplije vrijeme što znači – još više zabave i bogatije ljetne ponude koje nam naše Međimurje pruža. Iako se većina vas sprema na odlazak na more ili neku od rječica koje pružaju mokro utočište, vjerujemo da će vas sve razveseliti i vijest da Toplice Sveti Martin otvaraju svoje ljetne bazene!

Posjetite Toplice Sveti Martin u petak 13. lipnja i doživite najzabavnije otvorenje ljetnih bazena ikad! Dobra glazba i odlična klopa pobrinut će se da zabava bude živa, a stručni animatori i animatorice zagrijati će i onako vruću atmosferu na bazenima. Masaža pod baldahinima, igranje sa svojim najmlađima na piratskom brodu u pješčaniku ili adrenalinsko spuštanje na toboganima – odabir je na vama.

 

Toplice Sveti Martin i Instagram #

Ovog ljeta u toplicama vlada i jedan novitet, a to je #toplicesvetimartin akcija na Instagramu, što znači da ne smijete zaboraviti svoje omiljene trenutke podijeliti putem Instagrama s hashtagom #toplicesvetimartin – najbolje fotke toplice će i bogato nagraditi!

Dakle, ono što sada morate je alarmirati svoju ekipu, odabrati najbolji kupaći kostim, opskrbiti se kremama za sunčanje i nabaviti ulaznice za ulazak u vodenu oazu Međimurja!

Više informacija o Resortu potražite na www.spa-sport.hr, na email info@spa-sport.hr ili putem broja telefona +385 40 371 111. Naravno tu je i Facebook stranica na kojoj možete shareati i komentirati svoje dojmove te osvojiti brojne bogate nagrade!

Najnovije