Za životinje: U subotu 1. Prvenstvo RH u vuči kamiona i strongman natjecanje

Međimurski strongman i powerlifter Ivan Međimurec pokretač je 1. Prvenstva Hrvatske u vuči kamiona te strongman natjecanja koje će se u subotu 10. svibnja od 13 sati, u organizaciji Skloništa za životinje Prijatelji i BAT-a, održati ispred prodajnog centra BAT u Čakovcu.

U Čakovec u subotu dolazi dvadesetak natjecatelja u vuči kamiona i šestero strongmana iz raznih krajeva Hrvatske, od Zadra, preko Karlovca, Zagreba, Bjelovara i ostalih krajeva Lijepe naše.

Na strongman natjecanju moći ćete gledati snagatore na djelu kako se natječu u disciplinama podizanje balvana od 90 kg, podizanje automobila, nošenje kofera od 200 kg, prevrtanje gume od 400 kg te nošenje tereta od 250 kg na leđima.

Lijepo vrijeme koje predviđaju za subotu samo je jedan razlog više da dođete te ujedno pomognete i Skloništu za životinje Prijatelji, bilo vlastitim donacijama ili donacijom hrane na njihovom štandu koji će biti izložen ispred BAT-a.

BAT, Ivan Međimurec i Sklonište za zaštitu životinja Prijatelji u humanitarnoj akciji

Ljubitelji životinja moći će cijeli dan u subotu 10. svibnja na odjelu za kućne ljubimce u BAT-u kupovati -15% jeftinije svu robu. Popust se ne odnosi na robu koja je već na akciji.

Humana akcija za pomoć Skloništu za životinje Prijatelji – 1. Prvenstvo Hrvatske u vuči kamiona – strongman natjecanje –  subota 10. svibnja od 13 sati – vidimo se ispred BAT-a!

Humanitarnu akciju, uz BAT potpomažu i tvrtke Ragusa, Agent J iz Čakovca te Scitec Nutrition, dok je medijski pokrovitelj i međimurski internet portal eMedjimurje.hr.

Prodajni centar BAT će u subotu od 13 sati biti poprište 1. Prvenstva Hrvatske u vuči kamiona i strongman natjecanja, a sve u svrhu pomoći Skloništu za životinje Prijatelji

Najnovije