Jeftinija i zdravija alternativa za sve puffkatelje

Spadate li u skupinu ljudi koji se žele riješiti loše navike ili jednostavno tražite zdraviju i jeftiniju alternativu klasičnoj cigareti, pronašli smo rješenja za Vas.

U četvrtak, 3. travnja 2014. godine, u trgovačkom centru Kaufland posjetite štand Puffkalice te saznajte sve o uređaju koji u potpunosti simulira pušenje obične duhanske cigarete, a predstavlja zdraviju i jeftiniju alternativu, dok iskustva nekih pokazuju da im je upravo ovaj uređaj pomogao kod potpunog prestanka pušenja.

Tom prilikom također možete iskoristiti posebnu ponudu, točnije popust od 10% na sve proizvode. Naime, na Facebook stranici koju možete posjetiti putem ovog linka možete pronaći kupon za popust koji možete isprintati ili ga pokazati na svom mobilnom uređaju.

U ponudi na štandu Puffkalice moći ćete pronaći atomizere, baterije, e-tekućine i ostale dodatke za uživanje u puffkanju. Također će biti dostupni i različiti kitovi (kompleti) koji su trenutno najpovoljniji na tržištu kada je u pitanju cijena, količina i kvaliteta.


Brojne prednosti Puffkalice

Popularnost ovog uređaja svakim danom raste, a razlog tome su brojne njegove prednosti. Osim što predstavlja zdravije i jeftinije rješenje, prednost ovog uređaja je što dolazi u ergonomski prihvatljivom obliku i ekološki certificiranoj formi, a uz sve to pruža potpuno jednako iskustvo pušenja kao kod pušenja duhanske cigarete. Svaka Puffkalica sastoji se od tri najvažnija dijela, a to su baterija, atomizer i e-tekućina. Ovaj uređaj radi na način da baterija aktivira glavu grijača atomizera koja zagrijava e-tekućinu pretvarajući je u paru koju korisnik udiše.

Međutim, spomenuta e-tekućina nema loših kemijskih i kancerogenih supstanci, nema katrana ni ugljičnog monoksida te ne stvara neugodne mirise. Također ne uzrokuje kronične, akutne i maligne bolesti, nije zapaljiva, pasivno pušenje postaje prošlost, kao i zabrana pušenja na javnim mjestima. Puffkatelji više nisu društveno marginalizirani jer je korištenje ovog uređaja dozvoljeno na mjestima gdje je inače zabranjeno pušenje.


Znatno manji troškovi

Još jedna velika prednost ovog uređaja je ta što zahtjeva znatno manje financijskih sredstava što uvelike utječe na Vaš kućni budžet. Naime, osoba koja puši klasične cigarete u prosjeku potroši oko 8000 kuna godišnje na ovu naviku. S druge strane, kada je riječ o Puffkalici, za start paket te pripadajuće bočica e-tekućine za godinu dana, kao i rezervne dijelova za godinu dana, izdvojit ćete između 1000 i 2000 kuna.

Dakle, osim što ovaj uređaj možete konzumirati bilo kada i bilo gdje, i s manjim štetnim posljedicama po Vaše zdravlje, Puffkalica Vam pruža fleksibilnost i uštedu. Osim uštede i zdravlja koje se ne može kupiti novcem, korištenje ovog uređaja izravno utječete na cjelokupnu kvalitetu života. Stoga svakako posjetite Puffkalica štand u trgovačkom centru Kaufland od  četvrtka ili posjetite internetsku stranicu i promijenite svoje navike, nabolje!

“Jer Puffkalica daje… Jer Puffkalica daje NAJVIŠE!”

Najnovije