Algebra: Edukacije za EU projekte i AutoCAD, uz dodatne pogodnosti

U EducirajMe centru u Varaždinu, u sklopu velike proljetne kampanje  Algebrinih edukacija, 18. travnja započinju edukacije za CAD Specijalista te za Voditelja EU projekata. Obje edukacije vodit će najbolji hrvatski stručnjaci, a svi koji upišu ove programe u sljedećih desetak dana stiču prave i na dodatne pogodnosti.

Tako će svi koji u travnju upišu program Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova steći pravo na vaučer od čak 20% popusta na cijenu programa. Više informacija o vaučeru, prijavama i samom program potražite na EducirajMe portalu.

Ovaj program za Voditelja Eu projekata je specifičan I po tome da se na njemu radi na cijelom nizu specifičnih zadataka i vježbi, proizašlih iz realnih case-studaya tijekom dugogodišnje prakse vodećih hrvatskih konzultanata u ovom području (Vojković, Protulipac, Festini, i mnogi drugi), koji su ujedno i predavači na ovom programu. Program traje 120 sati, a po završetku zanimanje se upisuje u e-radnu knjižicu.

>>> Upišite program Voditelj EU projekata

A jedan od programa koji su sigurno najatraktivniji na tržištu rada je i program obrazovanja za CAD Specijalista, koji počinje već idući tjedan, u utorak 8. travnja. Znamo da su CAD programi nezaobilazni u gotovo svim segmentima života, vezanim uz projektiranje i dizajniranje bilo koje vrste. CAD odlikuju brojne inovativne rastuće mogućnosti, što je sve objedinjenu u vrijedne, međunarodno priznate Autodesk certifikate.

Predavači za ovaj program su uvaženi stručnjaci, certificirani Autodesk instuktori (Horvat, Šuka…), s dugogodišnjim iskustvom u praktičnoj primjeni AutoCad tehnologija te u obrazovanju. Obuka će se provoditi na softwareu CAD 2012. Važno za napomenuti, svi koji upišu ovaj program stiču pravo i na BESPLATAN seminar o 3D modeliranju.

Program traje 130 sati, a uz već navedene Autodesk cerfitikate, koji se priznaju u cijelom svijetu, gdje god radili, stiče se i pravo upisa u radnu knjižicu te svu popratnu literaturu na hrvatskom jeziku.


>>> Postanite CAD specijalist

Sve dodatne informacije možete dobiti u EducirajMe centru u Varaždinu, u Kukuljevićevoj 7 (1.kat), kod knjižare Algoritam u nesporednoj blizini samog Korza, odnosno putem emaila varazdin@algebra.hr te telefona 042/555-410.

Osim u Varaždinu, EducirajMe svoje centre ima i u Koprivnici, Bjelovaru te odnedavno Virovitici, a sve Algebrine programe koji u EducirajMe centrima počinju ovog travnja, pogledajte klikom na link.

Sve ostale zanimljivosti, vezane uz edukacije, osobni razvoj i rast te napredovanja u karijeri, pročitajte na našem portalu EducirajMe.

Pratite nas i putem Facebooka.

Sve o edukacijama i na našem Youtube kanalu.

Najnovije