Dugogodišnji uspjeh Obiteljskog doma za starije i nemoćne Gorupić

U proširenom zdanju već četiri godine u Otoku kraj Preloga uspješno djeluje Obiteljski dom za starije i nemoćne Gorupić, smješten u prekrasnom pirodnom okruženju starih rukavaca rijeke Drave te mnoštva cvijeća i zelenila.

Rad se temelji na petnaestogodišnjem iskustvu obavljanja udomiteljstva, a zapošljavaju stručno medicinsko osoblje, koje štićenicima doma stoji na raspolaganju od 0 do 24 sata.

Komforan i prostran Obiteljski dom za starije i nemoćne Gorupić pruža sve potrebno za njegu štićenika, a sobe potpuno novo opremljene svakome korisniku pružaju vrhunske uvjete smještaja.

Medicinsko osoblje zaposleno u Obiteljskom domu Gorupić steklo je obrazovanje na raznim učilištima i usavršava ga godinama kroz rad u području udomiteljstva i zbrinjavanja.

Smještaj je moguć u jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne sobe s telefonskim i TV priključkom. Dnevni boravak je prostran s terasom. Kupaonice su suvremeno opremljene, imaju hidraulične krevete, antidekubitalne madrace te ortopedska pomagala.

Usluge smještaja pružaju pokretnim, polupokretnim i nepokretnim štićenicima, a između ostalih usluga koje pružaju izdvajamo kompletnu zdravstvenu i tjelesnu njegu od 0-24h koja podrazumjeva kateterizaciju mokraćnog mjehura, održavanje i toaleta stome, mjerenje krvnog tlaka i šećera, nadziranje štičenika od strane lječnika opće prakse te spriječavanje i sanacije dekubitusa.

Jelovnik se bazira na domaćoj kuhinji ja jelima prilagođenima potrebama svakog korisnika ovisno o njegovom zdravstvenom stanju i željama.

Za pitanja u vezi smještaja obratite se već danas na jedan od dolje navedenih kontakata:

Obiteljski dom za starije i nemoćne Gorupić
Otok 25, 40323 Prelog
Telefon: 040 / 646 416
Fax: 040 / 646 416
Mob: 098 / 696 523
info@obiteljski-dom-gorupic.hr
www.obiteljski-dom-gorupic.hr

Preporučeno
Najnovije