Nagradna igra Hotela Park Čakovec pretvorila se u lijepu humanu gestu

U sklopu Porcijukulova Hotel Park Čakovec priredio je igru “školice”, koja je bila prezentirana na pločicama u blizini Župne crkve svetog Nikole u Čakovcu. Sudionici su trebali napraviti ludu fotku te zalijepeti na zid od Hotela Park Čakovec na Facebooku te pri tome konkurirati za glavnu nagradu, 3 dana na moru u Hotelu Park Pula.

Osvajač glavne nagrade poklonio je putovanje samohranoj majci s djetetom. Turistička agencija Insula darovala je povratne karte Pula – Čakovec, a Hotel Park Pula zaokružio je cijelu priču i upotpunio gestu sa dvije večere za dijete i majku u sklopu svoje ponude.

Nagradu je osvojilo Jurica Srpak, Brincalhao Jogador iz Čakovca te pokazao veliko srce poklonivši nagradu svojoj prijateljici iz srednjoškolskih dana, samohranoj majci Zvonki, a kako joj je bilo u Puli na odmoru s kćerkom Emom, ukratko smo porazgovarali sa njom…

eMedjimurje: Zapravo, niste Vi direktno osvojili tri dana na moru, već je to bio poklon od Vašeg prijatelja, koji Vam je to putovanje odlučio darovati. Jeste li sretni što u Vašem okruženju postoje tako dobri prijatelji?

– Naravno da sam jako sretna što imam tako dobre prijatelje koji šire pozitivnu energiju oko mene, odmah čovjek na svijet gleda s puno ljepšim očima. Dobri prijatelji i kvalitetni ljudi koji nas okružuju su svima potrebni. Hvala im!

eMedjimurje: Prvi put ste bili u ovom dijelu Istre te kako Vam je bilo i što ste sve odlučili vidjeti?

– Bilo nam je odlično! Hvala prijatelju, hvala Hotelu Park iz Čakovca, turističkoj agenciji Insula te Hotelu Park Pula na poklonu, što smo doživjeli vikend za pamćenje. Pula je idealno mjesto za odmor, a dok smo bili tamo, između ostaloga, odlučili smo posjetiti pulsku Arenu koja nas je oduševila.


eMedjimurje: Put je financirala turistička agencija Insula, kako ste putovali?

– Da, hvala i turističkoj agenciji Insula koja je pokrila troškove prijevoza. Konačno smo nakon dugo vremena putovali i autobusom, bilo je jako udobno. Kako ne bi bilo lijepo kad znamo da putujemo na odmor 🙂

eMedjimurje: Kojih situacija sa putovanja i odmora se najradije prisjetite?

– Iako je bila sredina rujna, more je bilo ugodno za kupanje. Iskoristili smo maksimalno svaki slobodan trenutak. Pula ima dobru prometnu povezanost. Autobus vozi u svim smjerovima svakih dvadeset minuta, tako da smo na odmoru bili bezbrižni.

Najnovije