Obnovljena prva licenca za posredovanje u potrošačkom kreditiranju!

Na adresu Progreso grupe stiglo je obnovljeno odobrenje za posredovanje u potrošačkom kreditiranju Ministarstva financija Republike Hrvatske.


Progreso grupa
je bila prva hrvatska agencija za kreditno posredovanje licencirana od strane Ministarstva financija. U to vrijeme izrazito nereguliranog tržišta kreditnog posredovanja, Progresu je pripao laskavi epitet pionira u borbi za uređenje i promicanje svijesti o potrebi i kvaliteti branše kreditnog posredovanja. Osim što su prvi dobili licencu Ministarstva, potpisali su i prve ugovore o posredovanju sa hrvatskim bankama i zaposlili prve kreditne savjetnike na neodređeno vrijeme. Danas su jedini kreditni posrednik koji je uplatno mjesto HROK-a na kojem građani mogu zatražiti kreditno izvješće na vlastiti zahtjev.

Zapošljavamo 12 djelatnika, a u idućoj godini planiramo zaposliti barem još toliko. Za sada, osim zagrebačke središnjice, imamo podružnice u Rijeci i Čakovcu, a do kraja sljedeće godine planiramo pokrivanje preostalih regija Istre, Dalmacije i Slavonije. U odjelima kreditnog posredovanja i financijskog savjetovanja, do danas smo savjetovali preko 5 000 klijenata, a u 2012 godini posredovali u gotovo trideset milijuna kuna gotovinskih nenamjenskih i stambenih kredita. 2013. godinu planiramo završiti sa preko pedeset milijuna kuna kredita pri čijoj smo realizaciji posredovali. – istaknuo je direktor tvrtke Zoran Šuster.

Podružnica ČAKOVEC
Katarine Zrinski 2
40000 Čakovec

Tel.:  040-386-926
Fax.: 040-385-085
Mob. 1: 091-22-20-553
Mob. 2: 091-33-11-277

www.progreso.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije