Uživajte u ljetnim večerima u vožnji biciklom!

Specijalizirana trgovina i servis bicikala KOSPORT u srpnju Vam nudi popuste od 10 do 30% na sve bicikle iz ponude, a ovisno o modelu bicikla i načinu plaćanja!

Možete ih posjetiti u dvije poslovnice koje se nalaze u Čakovcu, Park Rudolfa Kropeka 1, i centralna poslovnica u Strahonincu, Matije Gupca bb, poslovni centar Kolar. U centralnoj poslovnici u Strahonincu koja se prostire na ugodnih 130m2 možete potražiti, osim bicikala, prateče opreme i dijelova, stručni servis Vašeg ljubimca na dva kotača.

Od širokog asortimana raznih renomiranih brandova bicikala i prateće oprema koje Vam nudi KOSPORT, valja istaknuti SPECIALIZED koji već neko vrijeme nadmašuje samog sebe i postavlja mjerila kako na polju profesionalnog biciklizma, tako i na polju rekreativnog biciklizma. Od ostalih brandova možemo istaknuti sljedeće: Merida, GT, Jamis, Wheeler, Hercules, Winora, Topeak, Crankbrothers, Elite, Bicycle Line & još pokoji brand iz svijeta biciklizma!

KOSPORT vam osim gotovinom omogućava plaćanje na rate bez kamata: PBZ, Raiffeisen, Diners, AMEX. Isto tako nudi potrošački kredit s otplatom na kartice do 60 rata.


Za više informacija ili savjeta budite slobodni i posjetite KOSPORT u njihovim poslovnicama ili ih kontaktirajte putem telefona:

Poslovnica STRAHONINEC (prodaja i servis)
Matije Gupca bb

PON – PET od 9 do 19:30 sati
SUBOTOM od 9 do 13 sati

Poslovnica ČAKOVEC (samo prodaja)
Park Rudolfa Kropeka 1


PON – PET od 9 do 15:30 sati

SUBOTOM zatvoreno

+385 (0)40 333 915
+385 (0)91 569 47 31

davor.kosport@gmail.com

Facebook

www.kosport.com.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije