Ne znate koji kredit odabrati?

Pitajte nas, mi znamo!

Pronašli ste idealan stan i želite isto takav stambeni kredit? Želite jednu povoljniju ratu? Naravno ali odakle početi potragu? Dobrodošli u Progreso grupu, prvu hrvatsku tvrtku licenciranu za kreditno posredovanje.

Ukoliko na trenutak pomislimo koliko nam je pomogla agencija za posredovanje u kupoprodaji nekretnina, koliko su nam samo telefona uštedjeli, koliko kilometara, vremena i  živaca, nije teško zamisliti što je kreditno posredovanje. Informacije o svim kreditnim linijama svih banaka na jednom mjestu ideja je o kojoj smo prije nekoliko godina mogli samo sanjati. Izračun kreditne sposobnosti, promjenjive ili fiksne kamate, krediti u kunama ili s valutnom klauzulom, interkalarne kamate, vinkulacije, sudužnici i jamci, kolaterali i solemnizacije samo su kap u moru informacija koje bi prosječni građanin morao razumjeti prije potpisivanja ugovora o kreditu. Koju banku odabrati? Koja banka nudi najbolji omjer kreditnih karakteristika za nas?

Javnost se opravdano može pitati o smislu usluge kreditnog posredovanja s obzirom da se gotovo sve kreditne linije mogu naći na internetu. Tu izlazi na vidjelo stvarna dodana vrijednost kreditnog posrednika. Banke na svojim internetskim stranicama predstavljaju uglavnom grubi nacrt ponude pomoću kojeg se bore protiv konkurencije i biraju ciljanu skupinu klijenata. Usporedba relevantnih detalja uglavnom nije moguća niti na sve popularnijim portalima za usporedbu kredita. Progreso grupa prikuplja destilirane informacije, detalje koji su bitni klijentu ukoliko želi provjeriti može li odabrani kredit doista i realizirati i je li upravo taj kredit najbolje što je mogao odabrati i zašto. Osim toga, kreditni posrednik se bavi i savjetovanjem oko kombinatorike zaduženja samog klijenta.

Drugim riječima, prednost korištenja usluga kreditnog posrednika su odabir najbolje kreditne linije kao i kreditora u odnosu na individualne parametre svakog klijenta, verziranost Progresa u komunikaciji s bankama i čitanju kreditnog izviješća (HROK), sprječavanje nekih uobičajenih pogrešaka koje produžuju vrijeme realizacije, osobni pristup klijentu koji predmnijeva dovoljno vremena za objašnjenje ponekad kompliciranih bankarskih pojmova, ušteda vremena na opetovane odlaske u banku itd.

Nakon usporedbe i zajedničkog odabira banke i kreditne linije, asistiramo klijentu pri prikupljanju dokumentacije te plasiramo zahtjev u banku u ime klijenta. Nadalje, koordiniramo obradu kreditnog zahtjeva i komunikaciju između banke i klijenta, te je na kraju procesa jedini zadatak klijenta doći u banku na potpis ugovora o kreditu. Uvjeti za klijente koji kreditnu aktivnost realiziraju preko posrednika su u potpunosti isti kao i za klijente koji u poslovnicu banke dođu sami. Naše su usluge namijenjene svim građanima koji su u bilo kojem obliku radnog odnosa, te su za građane besplatne. Proviziju ostvarujemo od banaka i ostalih partnera za čije proizvode i usluge posredujemo.

Licencu za kreditno posredovanje ima oko 30 tvrtki, no možda ih desetak posreduje u ovakvom obliku. Prva licenca izdana je u srpnju 2010. upravo Progreso grupi. Tada smo imali zadatak prijaviti novu djelatnost u Nacionalnu klasifikaciju djelatnosti i tako smo službeno postali prvi kreditni posrednik u Hrvatskoj.

Odnedavno je u Progreso grupi aktivan i odjel financijskog savjetovanja, kojemu je glavni zadatak savjetovati građane o mogućnostima velikih ušteda putem ciljanog planiranja kapitalnih aktivnosti svih vrsta štednje, osiguranja, investicija i poreznih davanja, te putem stambenog kredita za među-financiranje.

Svaki put kada klijent neuspješno traži kredit u banci ostaje trag u Kreditnom izvješću (HROK), što pogoršava kreditnu sposobnost i umanjuje šansu dobivanja kredita pri idućem pokušaju. Povećajte šansu dobivanja željenog kredita dobrim odabirom banke i dobrom pripremom dokumentacije. Ne gubite vrijeme obilazeći banke, Progreso banke dovodi vama!


Progreso grupa d.o.o.


Podružnica ČAKOVEC

Katarine Zrinski 2
40000 Čakovec
tel/fax: 040/386-926
mob: 091/33-11-277

www.progreso.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije