“Svadbu smo u Hotelu Park održali zbog prihvatljivije cijene od drugih”

Olga i Marijan Fučko iz Gornjeg Hrašćana prisjećaju se vrućeg vikenda 12. srpnja 2008. Tada su oženili svoju kćerku Anitu, fagotisticu Simfonijskog orkestra HRT-a i zeta Tomislava Magdalenića, učitelja u Osnovnoj školi Kuršanec. Olga i Marijan razgovor započinju s osmjehom na licu. 58 godišnjaci su svojoj kćerki na poklon dali pravu tradicijsku međimursku svadbu u trajanju od dva dana.  Uvjerili smo se kod razgovora kako je odabir lokacije za svadbu od 170 gostiju i nastojanje da se sve zadovolji – iznimno zahtjevan posao. S nama su popričali o procesu odabira sale za svadbenu svečanost.

Za uspješnu svadbu potrebno je odabrati mjesto za svadbenu svečanost, zašto ste se Vi kao roditelji novopečenih mladenaca odlučili za Hotel Park Čakovec? Je li odluka za odabir mjesta bila Vaša ili od mladenaca?

– S mladima smo dogovorili da ćemo mi organizirati  svadbenu svečanost. Želja nam je bila imati tradicijsku međimursku svadbu koja bi trajala dva dana. Godinama smo dolazili na zabave u Hotel Park u Čakovec s društvom, već se nam se tada sviđao ambijent, hrana, a prije svega profesionalnost osoblja. Znali smo da ćemo imati oko 170 gostiju, neki od njih su bili iz inozemstva i cijele Hrvatske, pa nam je prednost bila i smještaj u sobama hotela. Mladenci su dobili apartman, a na raspolaganju su nam bile i četiri  sobe u prizemlju.


Organizacija svadbe i svadbene svečanosti zahtjevan je posao. Kako su tekle pripreme i dogovor oko organizacije svadbe s osobljem Hotela Parka?

– Dogovor smo obavili vrhunski s gospodinom Arsenom i to sve na dva sastanka. Meni jela smo sami odabrali,a  ono što nam je bilo bitno su sobe koje smo dobili po izrazito povoljnoj cijeni za naše goste i apartman za mladi bračni par.  Naravno da smo tražili ponude od obližnjih restorana u Međimurju, no na kraju smo se odlučili za Hotel Park Čakovec zbog profesionalnosti i prihvatljivije cijene od drugih.

Kako je protekao dan svadbene svečanosti Vaših mladenaca, što možete reći o hrani, osoblju, ambijentu i ukupnom dojmu?  Kakvi su dojmovi Vaših gostiju?

–  Nismo nikad bili na svadbi u Hotelu Park u Čakovcu, no dojmovi nam još uvijek ostaju u sjećanju i rado se sjetimo tog toplog srpanjskog vikenda. Ono što je najbitnije  su riječi naših gostiju i ponajviše naših mladih Anite i Tomislava. Hrana nas je oduševila, od aranžiranja, do svježine jela. Prvi i drugi dan je hrana bila vrhunska, a gosti su bili zadovoljni s profesionalnošću konobara Hotela Park. Godinama odlazimo na svadbe u različite restorana i bez lažne skromnosti možemo reći da je sveukupni dojam nas i naših gostiju oduševljenje, čak se i nekoliko naših gostiju odlučio za svadbenu svečanost u Hotelu Park, što nam je i potvrda da su gosti bili više nego zadovoljni. Znam u šali reći da se ponovno ženim,  svadbena svečanost bi bila definitivno u Hotelu Park Čakovec – rekla je Olga.

 
– Želja nam je bila, da ako već ženimo djecu, da imamo tradicijsku međimursku svadbu sa svim običajima. Mladi su se naravno u početku malčice nećkali, ali ipak su na kraju bili sretni i zadovoljni što su nas poslušali. I danas nakon pet godina rado prepričavam našoj četverogodišnjoj unučici o vrhunskoj svadbi njenih roditelja – kazao nam je Marijan Fučko.

Najnovije