OTVORENJE

STIGLA PEKARNICA PANIS Od danas miris svježe pečenih pekarskih proizvoda i u Prelogu

U žurbi modernog života postoje dragocjeni trenuci kada vrijeme uspori, trenuci posvećeni malim svakodnevnim stvarima, baš kao što je užitak u mirisu i okusu tek ispečenog kruha

Svježe, mirisno i ukusno” danas je stiglo i u Prelog. Svoja vrata na samom ulazu u grad Prelog iz smjera Svetog Križa, na adresi Čakovečka 105, otvorila je Pekarnica Panis. 

Pekarnica Panis njeguje pekarsku tradiciju u Murskom Središću već dugi niz godina, a u novo opremljenom, modernom i ugodnom ambijentu moći ćete birati između čak petnaestak vrsti kruha te više od četvrdeset vrsta slanih i slatkih pekarskih proizvoda.

Osim klasičnog bijelog i polubijelog kruha, kukuruznog, raženog i raznih varijanti kruhova sa sjemenkama, svakako isprobajte i švedski kruh te slavonsku peku. Mekani i mirisni engleski kruh obradovat će najmlađe, a durum rustikalni baget savršeno će se složit s domaćim dimljenim kobasicama ili pršutom.  

Direktor Pekarnice Panis Denis Glavina s djelatnicama Majom Šimek, Anitom Golomboš i Slađanom Kiš

Kao što je to uobičajeno i u ostalim pekarama Panis, i u Prelogu će nuditi razne varijacije slatkih i slanih forneta, krafni, kroasana s lješnjacima te raznih lisnatih jastučića pa sve do pizze i domaćih tortilja sa sirom, šunkom i sirom te tunom, domaćih mlinaca i krušnih mrvica. 

Radno vrijeme nove Pekarnice Panis u Prelogu je od ponedjeljka do subote od 6 do 13 sati, a nedjeljom, državnim praznikom i blagdanom od 7 do 12 sati.

Osim u Prelogu u Čakovečkoj 105, Pekarnicu Panis potražite i na ovim lokacijama: 

  • Čakovec (Ulica hrvatskih branitelja 7, preko puta Galerije Sjever)
  • Mursko Središće (Selska ul. 3)
  • Žabnik (Zrinskih 64, u sklopu benzinske postaje Adria Oil)

Vlasnici Pekarnice Panis Valerija i Miroslav Novinščak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije