ambulanta za kućne ljubimce

FOTO Otvorena nova ambulanta za kućne ljubimce Veterinarske stanice Prelog

U studenom ove godine s radom je započela nova suvremeno opremljena ambulanta za kućne ljubimce Veterinarske stanice u Prelogu koja od sada funkcionira na više od 140 kvadrata. Nova ambulanta opremljena je prostranom čekaonicom s prijemom za stranke, dvije ordinacije za preglede, operacijskom salom, RTG sobom, sanitarnim čvorom te izdvojenim stacionarom i prostorom za izolaciju bolesnih životinja.

Ambulanta je opremljena najsuvremenijom dijagnostičkom opremom, a novoprojektirani prostor ambulante s prostranom čekaonicom od 30 kvadrata i dvije u potpunosti zasebne ordinacije za preglede svakako će doprinijeti bržem zaprimanju i obradi pacijenata, a samo čekanje na pregled bit će mnogo ugodnije kako za vlasnike, tako i za kućne ljubimce.

U ponudi osim postojećih usluga – preventivnih i hitnih pregleda, cijepljenja, laboratorijskih pretraga, ultrazvučne dijagnostike i operacijskih zahvata – sterilizacije i kastracije, zahvata na koži i unutarnjim organima, u novoj ambulanti u ponudi je i rendgensko snimanje najsuvremenijim i najsnažnijim RTG uređajem na području sjeverozapadne Hrvatske. Rendgenskim snimanjem uz postojeći color-doppler ultrazvuk nudi se mogućnost dijagnostike skoro svih internističkih, ortopedskih, neuroloških i drugih problema. Osim navedenih usluga, u ambulanti je moguće napraviti kompletnu hematološku i biokemijsku analizu krvi te fizikalnu i kemijsku analizu urina. Spektar usluga proširen je također na stomatološke zahvate – kompletna njegu zuba i usne šupljine, kao i čišćenje zubnog kamenca ultrazvučnim aparatom.

Pokraj veterinarskih usluga, u ambulanti je moguće kupiti medicinsku hranu za pse i mačke, kao i sve vrste lijekova, vitamina ili dodataka prehrani. U sklopu Veterinarske stanice Prelog djeluje i postojeći salon za njegu i šišanje pasa s dvije educirane groomerice.

Veterinarske usluge u ambulanti pružaju dva magistra veterinarske medicine – Tihomir Marciuš univ.mag.med.vet. (specijalizacija iz kirurgije) i Tomislav Latin univ.mag.med.vet. (specijalizacija iz uzgoja i patologije domaćih karnivora) te tehničarke Marta Glavak, Ivana Naranđa i Jelena Režek, a uz njih se vesele i skorom širenju tima. 

Svečano otvorenje bilo je 5. studenog 2021. na kojem su osim djelatnika Veterinarske stanice Prelog prisustvovali i predstavnici izvođača i dobavljača opreme kao i kolege veterinari iz okolnih veterinarskih stanica. Prisutnima su se obratili direktorica Metka Vlahek, zamjenik direktora Domagoj Maraković, gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek, te Aldo Kursar, dugogodišnji direktor Veterinarske stanice Prelog i prvi predsjednik Hrvatske veterinarske komore.

>> Otvorena nova ambulanta za kućne ljubimce Veterinarske stanice Prelog

Radno vrijeme ambulante je: od ponedjeljka do petka 7:30 – 19:00, subotom 7:30-12:00, te nedjeljom 7:30-10:00 uz dežurstvo za hitne slučajeve. Za usluge ambulante za kućne ljubimce nije potrebno naručivanje, a za više informacija o ponudi, novostima i aktualnim promocijama možete saznati na web stranici www.veterinarskaprelog.hr/male-zivotinje/ 



 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije