Vijesti / Promo
Promo
POVOLJNO U FILEXU! Ne propustite popuste na štofove u trgovinama u Varaždinu i Čakovcu
PR Fotografija

BOGATA PONUDA

POVOLJNO U FILEXU! Ne propustite popuste na štofove u trgovinama u Varaždinu i Čakovcu

Itekako primamljiva ponuda u Filex trgovinama - ne propustite!

Na lokacijama u Čakovcu, na adresi Uska bb i Varaždinu, Zagrebačka ul. 3, uz dosadašnje pogodnosti Filex trgovine, u tijeku je 15 posto popusta na štofove!

Osim navedenog, na lokacijama možete naći velik izbor gotovih zavjesa tri metra širine te 1,60 i 1,80 metara visine. Iz asortimana možete odabrati i aktualne potrepštine poput maski od raznovrsnih tkanina i uzoraka, zatim gumice za maske 7 i 15 milimetara, kao i gume za vizire.


Uz ukupno više od 5.000 artikala u Filex trgovinama možete nabaviti već gotove zavjese ili izabrati željeni materijal i uzorak te naručiti šivanje.Po mjeri od damasta i drugih kvalitetnih tekstilnih materijala nude izradu stolnjaka, nadstolnjaka, ubrusa, plahti, jastučnica, navlaka za stolce, zavjese, dekore, svjetlo-nepropusne dekore i slično. Također nude idejna i praktična rješenja, dolaze na izmjere i šivaju po mjeri.Na već spomenutim lokacijama možete pogledati cjelokupnu ponudu koja vas čeka i vlastitim očima uvjeriti u kvalitetu materijala, a do onda proučite asortiman na njihovoj internet stranici:

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!