Vijesti / Promo
Promo
NLP trening od sada s Didaskom u Čakovcu
PR foto

didasko

NLP trening od sada s Didaskom u Čakovcu

Svaki problem, za koji ste mislili da je nemoguće riješiti, sada je rješiv

NLP I MODELIRANJE IZVRSNOSTI

'Ono smo što stalno iznova činimo. Izvrsnost, dakle, nije jedan postupak, nego navika.' (Aristotel)

Uspjeh i izvrsnost su nesumnjivo pojmovi o kojima se često govori, piše i uči. Promatrajući najbolje (pojedince, tvrtke, obitelji i sl.), gotovo bez iznimke svi poželimo biti jednako dobri kao oni ili još bolji. 

No, tu se susrećemo s pitanjem „Koja je to magična supstanca koja ljudima i tvrtkama daje snagu koja omogućuje da se i u vrlo lošim i nepredvidivim okolnostima iz okruženja i dalje napreduje, prepoznaju i koriste prilike, zarađuje i raste?“ 

Tu supstancu nazivamo IZVRSNOST i jedno od najvažnijih pitanja kojim se bavimo na našim edukacijama jeste „Kako doći do izvrsnosti, kako to postići?“ 

KAKO DO IZVRSNOSTI

Kad smo došli na ovaj svijet, rodili smo se bez priručnika s uputama o tome kako koristiti svoj neurološki potencijal, kako se ponašati i kako razmišljati u nekoj situaciji. Sve o sebi i o našoj okolini naučili smo preko pozitivnih i negativnih iskustava.

Upravo su nas ta iskustva oblikovala u osobe kakve smo danas. Netko je veseljak, a drugi mrgud. Netko je društven, a netko povučen. Neki su ljudi strpljivi, dok drugi nemaju strpljenja. Netko se više fokusira na posao, dok je drugi više posvećen obitelji. Neki vole pomagati potrebitima, a neki misle samo na sebe.

U konačnici, svi smo jako različiti. Neki od nas se bolje nose s izazovima u životu, dok drugima zahtjevne situacije predstavljaju pravi problem. No, svatko od nas ima potencijal da unaprijedi ili čak potpuno promijeni neke obrasce razmišljanja i ponašanja i tako postane izvrstan/izvrsna u svemu što mu/joj je važno.

Zamislite na trenutak kako biste se osjećali kad biste imali malo više strpljenja ili kad biste bili organiziraniji nego inače? Možda se pitate je li uopće moguće nadići jutarnju tromost i započeti dan produktivno, umjesto odgađanja važnih zadataka? Ili prestati s nekom štetnom navikom? Ili razmišljati o scenarijima koji bude strah i o negativnim sjećanjima koja biste najradije izbrisali – je li to nešto što biste htjeli promijeniti?

Često se suočavamo s izazovima kad neke stvari nije moguće kontrolirati (kao u aktualnoj pandemiji) i to nas frustrira. Mi smo bića koja žele upravljati vlastitom sudbinom, a najčešće ne znamo da moć već jeste u našim rukama, u upravljanju našim vlastitim mislima i emocijama. To je jedini put ka ostvarenju svih naših snova, samo je potrebno znati upravljati tim sustavom.

Sada, zamislite da imate 'uputstva' za korištenje 'aplikacija' u vašem mozgu – ne bi li to bilo sjajno? Zamislite da možete iskoristiti puni potencijal vašeg uma. Možete kontrolirati ljutnju, strahove, tjeskobe i depresiju. Svaki problem, za koji ste mislili da je nemoguće riješiti, sada je rješiv.

Takav priručnik s uputama postoji i zove se Neurolingvističko programiranje (NLP).

ŠTO JE TO NLP?

Saznajte iz prve ruke na besplatnom uvodnom predavanju koje će 11.2. (četvrtak) u 18 sati održati NLP master trenerica Elvira Dobrić Fajl, prof. u Didasku u Čakovcu.

Prijavite se!

UPOZNAJTE VODITELJICU NLP TRENINGA

ZAVRŠNE MISLI

Primjenjujući brojne NLP tehnike koje počivaju na ovim principima svatko može postići izvrsnost, postati najbolja verzija sebe i značajno unaprijediti svoj život. 

Zamislite sada svijet kao zajednicu izvrsnih pojedinaca. Koji žive lišeni nepotrebnog stresa, životom bez strahova i briga, bez ružnih i ograničavajućih sjećanja na traumatska iskustva, životom u kojem svatko zna kako pravilno reagirati na izazove koji dolaze izvana zadržavajući svoj mir, stabilnost, optimizam i zdravlje… Svijet u kojem prevladava razumijevanje, povjerenje i poštovanje…

NLP ima upravo taj potencijal, daje nam korisne i djelotvorne alate za stvaranje boljeg i svjesnijeg društva i svjetlije budućnosti za sve nas.

Za informacije o NLP treningu u Didasku u Čakovcu nazovite nas na 099 259 1701. 

Više na http://www.didasko.com.hr/nlp-trening-revolucija-u-ucenju-i-razvoju/

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.