Na kraju godine – ipak nešto dobro!

PREUZELI NAGRADE Dobitnici nagrada u velikoj nagradno igri Auto iz BAT-a – pod vaš bor!

Svi dobitnici nagrada bili su iznenađeni i presretni ovom neočekivanom "božićnicom", a nagradama su se posebno obradovali umirovljenici Franjo Novak i Katarina Kocijan.

Na Badnjak se u BAT-u održalo javno izvlačenje imena dobitnika nagrada u velikoj nagradnoj igri “Auto iz BAT-a – pod vaš bor”, koja se u tom međimurskom prodajnom centru – već tradicionalno – odvijala od 1. do 23. prosinca. Imena dobitnika – doista bogatih nagrada – je, među tisućama kupona BAT-ovih kupaca, koji su sudjelovali u Nagradnoj igri, izvukla Morena Škvorc iz Šandorovca, učenica Srednje medicinske škole u Varaždinu. 

Glavnu nagradu, automobil Suzuki Swit, osvojio je 28 – godišnji Mihael Jambrošić iz Novakovca, dok su poklon bon BAT-a, u vrijednosti od deset tisuća kuna, osvojili: Franjo Horvat iz Nedelišća, Krunoslav Marčec iz Murskog Središća, Mirjana Novak iz Čakovca, Emina Gradečak iz Čakovca i Katarina Kocijan iz Pleškovca.

Svi dobitnici nagrada bili su iznenađeni i presretni ovom neočekivanom “božićnicom”, a nagradama su se posebno obradovali umirovljenici Franjo Novak i Katarina Kocijan.

Kada smo Mihaela, koji kao zavarivač radi u jednom štrigovskom poduzeću, pitali kako se osjeća nakon što je primio veselu vijest, kratko je rekao: “Na kraju ove godine – ipak nešto dobro!” Kako saznajemo, ni Mihaelova cijela obitelj, poput brojnih drugih, nije bila pošteđena od zaraze koronavirusom i stresa koji novonastale prilike u ovoj godini donose. Ovaj neočekivani dobitak razveselio je cijelu obitelj Jambrošić, a naročito tatu Milana, jer kako je odlučio Mihael : “Auto iz BAT-a bu vozil tata”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije