NA ADRESI GLAVNA 5

PRAONICA RUBLJA LUNA Novootvorena praonica u Prelogu pomoći će vam uštedjeti vrijeme, trud i novac!

Velika prednost je i to što osim usluga pranja, sušenja i peglanja, na jednom mjestu možete obaviti i popravak tekstilnih predmeta, rubljenje tekstila, skraćivanje te ostale sitne popravke

Praonici rublja Luna na adresi Glavna 5, Prelog osim vremena i truda, uštedjet ćete i puno kuna! Njihove usluge namijenjene su za sve koji žele imati više slobodno vrijeme za sebe, svoju obitelj, odmor i slobodne aktivnosti, pa evo što sve nude. Pri rješavanju dnevnih obveza svoje rublje dostavite u Praonicu rublja Luna, a oni će se pobrinuti za ostalo!

Takozvana drop-off usluga omogućit će da svoje čisto i posloženo rublje možete podignuti na povratku ili dogovoriti dostavu na adresu. Paket pranja i sušenja trajat će 50 minuta, a osim navedenog, u ponudi je i usluga glačanja svih vrsta tekstila – odjeće, stolnjaka, ubrusa, zavjesa, deka, pokrivača i posteljina.

Velika prednost je i to što osim usluga pranja, sušenja i peglanja, na jednom mjestu možete obaviti i popravak tekstilnih predmeta, rubljenje tekstila, skraćivanje te ostale sitne popravke.

Uštedite vrijeme koje inače trošite za obavljanje ovih poslova te za više informacija kontaktirajte Praonicu rublja Luna, postavite svoj upit na broj mobitela 091 161 9854 ili e-mail adresu vesna.domjanic3@gmail.com, a do tada u nastavku provjerite cijene usluga!



 

Najnovije