Više od 12 godina na tržištu

ZAŠTITA JUKIĆ Osjećajte se sigurno i u situaciji globalne pandemije

Odabirom Zaštite Jukić d.o.o. odabirete visok standard kvalitete koji možete očekivati u svakoj pojedinoj usluzi ili proizvodu.

Izvanredna situacija u zemlji zbog koronavirusa povećava i opasnost od povećane stope kriminaliteta na što upućuju i nedavni događaji razbojništava i provala u brojne poslovne objekte. Tome pogoduje posebni režim kretanja i ponašanja građana, što je rezultiralo smanjenim brojem ljudi na javnim površinama, brojnim praznim poslovnim objektima i prestanku obavljanja djelatnosti radi epidemije.

Tvrtka Zaštita Jukić d.o.o. izvodi sve poslove vezane uz tehničku zaštitu na svim  vrstama objekata. Više od dvanaest godina na tržištu, uspješno štiti stambene i poslovne objekte sustavima tehničke zaštite, a povjerenje mnogobrojnih korisnika stalno raste. 

Djelatnici Zaštite Jukić d.o.o. su licencirani i ovlašteni za poslove tehničke zaštite od strane predstavnika svjetski priznatih brendova. Broj timova servisera i posebno opremljenih servisnih vozila se svake godine povećava, a trenutno djeluju po cijeloj Hrvatskoj.

Rješenja tehničke zaštite za različite vrste objekata su bazirana na opremi mnogobrojnih svjetski poznatih proizvođača. O kvaliteti i stručnosti ugradnje ovisi funkcionalnost i naknadna proširivost ugrađenog rješenja, dok suradnja s najvećim dobavljačima opreme u regiji jamči konkurentne cijene.

Sustavi tehničke zaštite se kombiniraju ovisno o ugroženosti, veličini i namjeni objekta, a u obzir za izradu rješenja dolaze samo provjereni sustavi video nadzora, kontrole pristupa, evidencije radnog vremena, protu-provale i protu-prepada, vanjske zaštite, kućne automatike, dojave požara i plino-dojave te zaštite artikala od krađe.

Važno je istaknuti kako kod Zaštite Jukić d.o.o. nije riječ samo o proizvodima već se radi o cjelovitom konceptu kvalitetne usluge – od kreiranja optimalnog rješenja zaštite primjerenog specifičnim potrebama korisnika, licencirane prodajne i tehničke podrške, brze isporuke, ovlaštene ugradnje zaštitarske tvrtke i prilagođenog financiranja. 

Odabirom Zaštite Jukić d.o.o. odabirete visok standard kvalitete koji možete očekivati u svakoj pojedinoj usluzi ili proizvodu.

Tvrtki se slobodno obratite svakim radnim danom od 8 do 16 sati, a detaljnije informacije možete pronaći i na njihovoj web stranici.

Na Facebook stranici eMedjimurja imate prigodu do utorka 14.4.2020. osvojiti set alarmnog sustava vrijednog 7,599 kuna, koji će vam omogućiti najvišu razinu sigurnosti u Vašem domu.

Najnovije