PROSLAVA OTVORENJA

PRIBISLAVEC Osjećajte se kao zvijezda u novom beauty salonu Anne by Anamarija Grkavac!

Priuštite si bijeg iz užurbane svakodnevice, luksuzne minute samo za sebe i izgled prema najvećim trendovima beauty svijeta

Samopouzdanje, uspješnost i privlačnost, osjećaji su koji Vas prate nakon što se prepustite uslugama beauty salona Anne by Anamarija Grkavac, koji je svoja vrata otvorio na adresi Ul. dr. Ante Starčevića 63g, Pribislavec (na prvom katu tvrtke Sara Trans).

Na trenutnoj lokaciji ovaj beauty salon pruža profesionalne usluge od prosinca 2019. godine, no svoje službeno otvorenje doživio je u četvrtak, 20. veljače. Uz vlasnicu Anamariju Grkavac, u ugodnom višesatnom društvu slavile su stalne zadovoljne klijentice, poslovni partneri, podupiratelji te obitelj i prijatelji. Tom su prigodom pripremljene i posebne pogodnosti za goste u vidu popusta na kompletnu uslugu.

Pružanje osjećaja udobnosti, samouvjerenosti i zadovoljstva, kako biste u punom svjetlu zasjali za posebnu svečanu prigodu, važna događanja, izlazak ili jednostavno bili u svom najboljem izdanju, glavna je misija elegantnog salona Anne.

Kad govorimo o uslugama, naglasak je na ugradnji ekstenzija trepavica prilagodljivih individualnom stilu svake žene te profesionalnom šminkanju i threading metodi čupanja obrva.

– Uz neprestanu edukaciju o novim tretmanima i tehnikama, ali i trendovima, kvaliteta je moj glavni fokus i nastojim je održati u svim aspektima rada. Postojeće usluge s vremenom planiram upotpuniti tehnikama poput japanskog iscrtavanja obrva, kao i pružanjem edukacija – istaknula je Anamarija, inače dobitnica prve nagrade u kategoriji klasičnih trepavica prestižnog internacionalnog natjecanja Lash Challenge 2019. i dobitnica nagrade za najbolji rad od svjetski poznate sutkinje Jane Eriksson iz Švedske. 

Bijeg iz užurbane svakodnevice i luksuzne minute samo za sebe možete rezervirati na Facebook i Instagram stranici ili tijekom radnog vremena na spomenutoj adresi, Ul. dr. Ante Starčevića 63g, Pribislavec.

Najnovije