DIREKTNO IZ KRUŠNE PEĆI

GRACIJA Ivanovec vaše će nepce uvjeriti kako pizza nije tek obično jelo, vrhunskih 30 vrsta pronađite već danas!

Pizzerija Gracija, koja je krajem listopada proslavila svoj prvi rođendan, u ovo predblagdansko vrijeme nudi ugodnu i toplu atmosferu uz vrhunsku pizzu i ostale ukusne zalogaje poput raznoraznih vrsta sendviča za koje će se potruditi uvijek dobro raspoloženo i iskusno osoblje

Slasne pizze iz krušne peći, točnije čak 30 različitih vrsta raspoređenih u kategorije ‘Klasične, ‘Zelene’, ‘Morske’, ‘Bijele’, ‘Hot’ i ‘Ekstra’, vaše će nepce uvjeriti kako pizza ipak nije jednostavno jelo kako se misli!

Bila to mala ili velika pizza ili pak sendviči, tajna specifičnog okusa krije se u domaćim umacima koje sami izrađuju, svježim i kvalitetnim sastojcima, kao i dugogodišnjem brušenju zanata pizza pekara te konstantnom usavršavanju cijelog tima pizzerije Gracija.

>> FOTO Pizzerija Gracija u ovo predblagdansko vrijeme nudi ugodnu i toplu atmosferu uz vrhunsku pizzu

Posebnu je pažnju na njihovom meniju privukla ‘Junačka’ pizza koja se smjestila na najvišu ljestvicu ljutine u kategoriji ‘Hot’, te je, poručuju iz Gracije, samo za one najhrabrije!

Ako ste već ogladnjeli od svih nabrojenih specijaliteta, posjetite ih na adresi Josipa Slavenskog 1, Ivanovec i uživajte u bogatstvu okusa od ponedjeljka do subote od 9 do 23 sata ili jednostavno naručite svoju najdražu pizzu na broj 091 337 5000 koja na vašu adresu stiže u najkraćem mogućem roku!

Više informacija o jelovniku i aktualnostima pronađite na njihovoj Facebook stranici Pizza-Gracija ili web stranici www.pizza-gracija.com.hr​.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije