POU Čakovec: Postanite menadžer i suradnik za EU projekte

Pučko otvoreno učilište Čakovec organizira vrlo atraktivan i poučan program obrazovanja za  menadžera ili suradnika za provedbu i izradbu EU-ovih projekata.  Upišite program i osigurajte svojem poduzeću, udruzi, općini, obrazovnoj ustanovi bespovratna sredstva iz Europske unije.

Nakon ulaska Republike Hrvatske u Europsku Uniju, projekti će se moći prijavljivati i na hrvatskom jeziku, no unatoč tome, za pripremu i provedbu uspješnog projekta potrebno je znanje, poznavanje metodologije pripreme te koraka implementacije.

INFRASTRUKTURA, JAČANJE PODUZETNIŠTVA, ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ, EKOLOGIJA, KULTURA, TRANSPORT, OBRAZOVANJE, MOBILNOST… Sve se to može sufinancirati iz fondova EU! Mnogi projekti su odbijeni zbog tehničkih detalja ili nedovoljno jasno predstavljenog sadržaja iako je projektna ideja bila dobra. Pisanje projekata koji se financiraju iz fondova Europske unije složen je proces koji zahtijeva studioznost, preciznost i zadovoljavanje najsitnijih detalja.

EDUCIRAJTE SE!
Educirajte svoje zaposlenike!

Neovisno da li se Vaše poduzeće na projektu nalazu u ulozi nositelja, partnera, suradnika, izvođača usluga, radova ili dobavljača opreme, poznavanje projektne metodologije i načina na koji se pripremaju i implementiraju projekti povećat će vaše šanse za uspješno sudjelovanje na projektima.

POVEĆAJTE SVOJE ŠANSE NA EU PROJEKTIMA!

Pučko otvoreno učilište Čakovec je u suradnji sa stručnjacima iz Superne osmislilo program obrazovanja kako bi se što više osoba educiralo o osnovama pripreme i provedbe projekata sa ciljem da pripremaju što bolje projekte, da nauče tražiti partnere i komunicirati s njima te implementirati i voditi projekte. Radi se o programu usavršavanja s upisom u radnu knjižicu za zanimanje MENADŽER/ICA ZA IZRADU I PROVEDBU EU PROJEKATA i osposobljavanju za zanimanje SURADNIK/CA ZA IZRADU I PROVEDBU EU PROJEKATA.

Ova interaktivna edukacija temelji se na snažnoj savjetodavnoj podršci kako bi polaznici što bolje shvatili projektne procedure kroz stvarni rad i pripremu projekata. Sudionicima će biti dostupna dokumentacija odobrenih projekata koji će tijekom predavanja služiti kao primjeri. Kroz cijeli program obrazovanja sudionici će pripremati svu potrebnu dokumentaciju stvarnoga projekta koji će biti okosnica završnog  rada polaznika.

Tijekom programa polaznici  će usvojiti znanja i samostalno izraditi projekte za korištenje sredstava iz fondova Europske unije. Projekt (završni rad) koji polaznik napiše, može se odmah prijaviti na neki od otvorenih natječaja Europske unije, kao što je već bio primjer u prethodnim grupama koje su prošle proces obrazovanja.

Kome je edukacija namijenjena?

Predstavnicima poduzeća, udruga, jedinica lokalne samouprave, nezaposlenim osobama i svima koji žele naučiti kako se pripremaju i provode projekti korak po korak i primijeniti stečeno znanje na konkretnim projektima. Dosadašnji polaznici i njihovo zadovoljstvo usvojenim znanjima i izrađenim projektima dokaz su da je program odlično osmišljen.

Superna d.o.o. ima bogato iskustvo u pripremi i provođenju projekata sufinanciranih iz fondova EU te garantira kvalitetu ovog programa. Osim toga, tvrtka je zaposlila dvije polaznice ove edukacije iz prethodnih generacija koje uspješno pripremaju projekte sufinancirane iz programa i fondova Europske unije, a još se jedna osoba zaposlila u provođenju projekata.

Uvjet upisa:
Menadžer/ica za izradbu i provedbu EU-ovih projekata (usavršavanje):

– završena VŠS ili VSS, poznavanje engleskog jezika i osnova služenja alatima Microsoft Word i Microsoft Excel
– Trajanje: 156 sati
– Nakon završenog programa polaznici stječu pravo na upis u radnu knjižicu
Cijena po polazniku (nastava za završnim ispitom) iznosi 7.500,00 kuna.

Suradnik/ca za izradbu i provedbu EU-ovih projekata (osposobljavanje):

– završena četverogodišnja srednja škola, poznavanje engleskog jezika i osnova služenja alatima Microsoft Word i Microsoft Excel
– Trajanje: 120 sati
– Nakon završenog programa polaznici stječu pravo na upis u radnu knjižicu.
Cijena po polazniku (nastava za završnim ispitom) iznosi 7.000,00 kuna.

POČETAK NASTAVE JE 10.12.2012. U PUČKOM OTVORENOM UČILIŠTU, ČAKOVEC, KRALJA TOMISLAVA 52

Prijaviti i upisati se možete na 040/395-236, 396-717 ili na info@pou-cakovec.hr, svakim danom od 7 do 14 sati.

Najnovije