Vijesti / Promo
Promo
Dr. Irijana Rajković: Matične stanice za erektilne disfunkcije

Dr. Irijana Rajković: Matične stanice za erektilne disfunkcije

Dr. Irijana Rajković, jedini je liječnik u Hrvatskoj koja radi tzv. P shot ili Priapus shot. 

P shot predstavlja najnoviji medicinski zahvat u svijetu za tretiranje erektilnih disfunkcija, koji bezbolnim ubrizgavanjem matičnih stanica i faktora rasta u penis dovodi do dugotrajnih rezultata kao što su:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- penis je odmah tvrđi
- erekcije su jače i duže traju
- pojačana cirkulacija penisa
- pojačana senzibilnost penisa
- pojačane performanse muškarca
- intezivniji orgazmi muškarca
- jačanje samopouzdanja muškarca

P shot je bezbolna procedura koja traje oko 20minuta. Prije zahvata se iz vene ruke izvadi krv iz koje se centrifugiranjem dobi „koncentrat“ matičnih stanica i faktora rasta koji se onda ubrizgavaju u penis, a nakon zahvata pacijent se slobodno može vratiti svojim obvezama. 

Preporuča se muškarcima koji se bore sa erektilnom disfunkcijom uzrokovanu:

- uzimanjem različitih lijekova
- dijabetesom (šećernom bolesti)
- Peyronijeva bolest
- zbog bolesti ili karcinoma prostate

„Ovaj tretman bi definitivno preporučila osobama koje imaju kardiovaskularne bolesti pa ne smiju uzimati Viagru.“ rekla nam je dr. Rajković i dodala: „Ovaj zahvat je dizajniran da dugotrajno dovodi do pojačanih seksualnih perfomansi muškarca, koje ne možete dobiti sa uzimanjem tableta, krema ili sa drugim proizvodima.“

S obzirom da je „nuspojava“ ovog tretmana da dolazi i do povećanja penisa, i to i u širinu i u duljinu, za 10 do 30%, ovaj zahvat se koristi i za nekirurško povećanje penisa. Mnogi pacijenti koji nemaju nikakvih problema sa erekcijom, dolaze k dr. Rajković na ovaj tretman isključivo iz ovog razloga, jer kod ovog zahvata dolazi do stvarnog rasta novog tkiva i novih krvnih žila!

Ono što je važno za naglasiti kod ovog tretmana je da je ovo najprirodniji zahvat koji postoji, jer se ne ubrizgavaju nikakvi aditivi, konzervansi, kortikosteroidi ili neke druge supstance. Nakon zahvata nema nikakve nelagode, nikakvih čvorića, grudica ili asimetrije penisa a rezultati su vidljvi već za tjedan dana.

Dr Irijana Rajković, specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, renimirani je ekspert i poznata u svijetu po svom intezivnom radu na matičnim stanicama i faktorima rasta te, kako bi svojim pacijentima omogućila optimalne rezultate, za P shot se usavršavala na privatnim klinikama u Dubaiu i Miamiu.

Irijana Rajković, dr.med..
specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije

Voditeljica Centra za estetsku medicinu Medikol
Franca Prešerna 13, Čakovec
tel: 091 45 94 700
040 638 506
m: estetikacakovec@medikol.hr
www.medikol-ustanova.hr
Fb: Centar za estetsku medicinu

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.


Vezani članci