SERVIS ZA ČIŠĆENJE MAJA LM

MAJA LM MAČKOVEC Zatrebate li dubinsko čišćenje namještaja i tepiha ili čišćenje prostora tu je Maja LM

Tapecirani namještaj s vremenom zahtjeva čišćenje i održavanje, bez obzira radi li se o površinskoj prljavštini ili pak dubinskim flekama. Pritom treba paziti da se posao odradi kvalitetno kako se materijal ne bi uništio.

Ako imate namještaj, kutne garniture, stolice, fotelje, tepihe, madrace na kojem stoje tvrdokorne mrlje, a  vi ste ih već pokušali ukloniti ali nije išlo, slobodno se obratite Maji Đurkin iz Servisa za čišćenje MAJA LM i prepustite svoj namještaj njezinim rukama. Višegodišnje iskustvo i prezadovoljni klijenti dovoljan je razlog da joj se obratite s punim povjerenjem. Profesionalnim usisivačima Karcher, osim što čisti tapecirani namještaj, pruža i uslugu unutarnjeg čišćenja automobila.

Temeljitim usisavanjem uklanjamo površinsku prašinu, pristupamo dubinskom kemijskom čišćenju i ispiranju. Nakon ovog tretmana neugodni mirisi i mrlje će nestati a vaš namještaj i tepisi će biti dubinski čisti. Ovakvo čišćenje ne samo što otklanja prljavštinu i grinje već ima antialergijski učinak – ispričala nam je Maja

Želite li pak da vaš dom prođe generalku, ili vam je potrebna pomoć pri održavanju određenih prostorija ovaj servis za čišćenje pružiti će vam visoki standard čistoće vaše kuće, stana ili pak poslovnog prostora.  

Pošaljite informacije o vašem prostoru na mail maja.durkin1@gmail.com ili pak jednostavno nazovite 095 507 0857 i dogovorite sve detalje dolaska.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije