RASPRODAJA

ASTREA IVANOVEC – Ne propustite ljetnu rasprodaju – iskoristite popust od 30 do 50%!

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku za uštedu! Iskoristite priliku i obnovite ljetnu garderobu po fantastičnim cijenama!

Astrea najavljuje jednu od svojih velikih rasprodaja! Pripremite se za ljeto uz široku ponudu kvalitetne muške, ženske i dječje odjeće, koja uključuje majice, kratke hlače, kupaće kostime, sportsku odjeću – od trenirki, biciklističkih hlačica, ženskih tajica do capri hlača. Sve što vam treba da izgledate i osjećate se sjajno ovog ljeta!

Iz ponude izdvajamo muške i ženske dječje kupaće po 2 eura, ženski jednodijelni 9,80 eura, a dvodijelni 11,20 eura; muški kupaći 9,80 eura; muške i ženske majice od 2 eura; muške kratke hlače od 3,5 eura, ženske kratke hlače od 5,60 eura, balončice 5 eura.

Ne propustite priliku da obnovite svoj ormar po nevjerojatno niskim cijenama. Astrea će vas oduševiti fantastičnim cijenama visokokvalitetne, moderne i udobne odjeće. Budite spremni na posebne ponude koje će vam omogućiti da obnovite svoj ormar bez narušavanja kućnog budžeta.

Kada? Rasprodaja započinje od ponedjeljka, 24. lipnja i traje sve dok traju zalihe.

Gdje? Posjetite ih u Ivanovcu, na adresi Zrinskih 5 (kod vrtića).

Radno vrijeme:

Radnim danom: 7:00 – 15:00 sati

Subotom: 8:00 – 12:00 sati

Rasprodaje su uvijek odlična prilika za uštedu, a Astrea će vas sigurno oduševiti svojim fantastičnim cijenama i visokokvalitetnom odjećom.

Posjetite ih i uvjerite se sami u nevjerojatnu ponudu! Uskočite u novu sezonu s Astreom i nabavite najbolje komade prije nego što nestanu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije