60. MEĐUNARODNI SAJAM AGRA 20.-25. kolovoza

OSVOJITE ULAZNICE! Vodimo vas na Pomurski sajam u Gornju Radgonu

Poklanjamo 10 ulaznica za Pomurski sejem AGRA u Gornjoj Radgoni, najvećem poljoprivredno-prehrambenom sajmu u regiji, od 20. do 25. kolovoza Sve što trebate napraviti je lajkati stranicu Pomurski sejem i u komentarima navedete osobu s kojom bi išli na sajam

Međunarodni poljoprivredno-prehrambeni sajam AGRA u Gornjoj Radgoni, od 20. do 25.  kolovoza, proslavit će svoj 60. jubilej.  Posjetitelji će i ovog puta moći razgledati vrhunsku poljoprivrednu tehnologiju s mehanizacijom, opremom i sredstvima za poljoprivredu, šumarstvo, vinarstvo i proizvodnju hrane.

Vrhunski izlagači ponudit će inovativna digitalna rješenja, najnoviju tehnologiju i vodeće svjetske brendove poljoprivrednih i šumarskih strojeva i opreme. Na raspolaganju će biti sjemenja, sadnice, sredstva za njegu i zaštitu životinja i biljaka, opreme za prehrambenu industriju i gastronomiju te ambalaža. Predstavit će se usjevi i prehrambeni proizvodi iz prehrambeno-prerađivačke industrije i dopunskih djelatnosti poljoprivrednih gospodarstava. Vinska dvorana ponudit će vrhunska vina te vinogradarsku i vinarsku opremu. Prikazat će se i  bogati program izgradnje objekata za poljoprivrednu djelatnost kao i opreme za uređenje okućnica i okoliša stambenih objekata.

>> Sajam Agra

Zemlja partner sajma AGRA ove godine bit će Japan. Sajam AGRA, koji zajednički kreiraju vodeće institucije slovenske vlade, strukovne i ostale organizacije, obećava i druge zanimljive nacionalne i regionalne prezentacije, od govedarstva, konjogojstva, malih životinjama, autohtonih pasmina domaćih životinja pa do ponude proizvoda s malih OPG-ova.

Naglasci sajma ukazivati će ​​na potrebu povećanje sigurnosti hrane, na jačanje sela, te na veću samodostatnost kroz dobro gospodarenje šumama.

Društveni program obilježit će natjecanje u radu s motornom pilom, natjecanje u plesanju polke, demonstracija vođenja teladi koju će raditi najmlađi uzgajivači, susret starodobnih Steyr traktora i brojna druga sajamska događanja.

Srdačno vas pozivamo na jubilarnu proslavu! www.sejem-agra.si

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije