VELIKO OTVORENJE

MEĐIMURSKI PILIĆI “BLAGUS” Od sada i u Murskom Središću

Međimurski pilići "Blagus" danas su, u samom centru Murskog Središća, Trg bana Jelačića 9, otvorili svoju novu poslovnicu, odmah pokraj šetnice i tržnice.

Međimurski pilići “Blagus” danas su, u samom centru Murskog Središća, Trg bana Jelačića 9, otvorili svoju novu poslovnicu, odmah pokraj šetnice i tržnice.

Tradicija, prepoznatljivost i kvaliteta glavne su odlike Međimurskih pilića “Blagus”. Supružnici Nada i Ivan Blagus, peradarstvom su se počeli baviti još 1977. godine, a 1995. godine posao je preuzeo sin Dalibor. Vlastiti uzgoj, proizvodnja i prerada nalaze se u Donjem Pustakovcu, a dnevno nude svježe i kvalitetno meso pilića, kokoši, kokota, kopuna, pura, patki, guski i kunića, a tu su i dnevno svježa jaja. Svojim kvalitetnim proizvodima snabdijevaju 34 poslovnice koje su uvijek lokacijski vezane uz tržnicu, te imaju 130 zaposlenih.

Poljoprivreda – farma – klaonica – prodaja

Međimurski pilići Blagus imaju zaokružen proces proizvodnje: poljoprivreda – farma – klaonica – prodaja jer na vlastitim poljoprivrednim površinama, točnije na 200 hektara proizvode žitarice. Svakako valja istaknuti i vlastiti pogon prerade mesa i njihove pileće prerađevine s visokim udjelom mesa kao što su pileća hrenovka, pileća posebna, pileća safalada, pileća salada sa sirom te pileća roštilj pečenica.  

>> VELIKO OTVORENJE U Murskom Središću otvorena trgovina Međimurski pilići “Blagus”

Povodom otvorenja poslovnice kupce očekuju akcijske cijene, a tu je i besplatni roštilj za kojeg se brinu majstori Mladen i Damir. Tjedne akcije nastaviti će se i ubuduće. Zato dođite i uvjerite se u kvalitetnu međimurskih pilića “Blagus”.

Srdačne i uslužne djelatnice prodavaonice Mihaela Kovačić, Martina Lesjak i Ivana Kavran u svakom su trenutku dostupne za pitanja kupaca ali i za poneki recept. Pridružile su im se i Mirjana Lehki i Maja Glavina, također zaposlenice ove uspješne međimurske firme.

Međimurski pilići “Blagus”, Donji Pustakovec ; T.  098/282-147, 040/628-144, e-mail: blagus@peradarstvo.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije