nagradna igra

ATTITUDE INK TATTOO STUDIO Majstorica Mateja Rumplin nekoga će obradovati tetovažom po izboru

Detalje nagradne igre potražite u nastavku. Našim pratiteljima na društvenoj mreži Facebook, poklonit će tetovažu u vrijednosti od 500 kn

Ljeto je i rijetki su oni koji ne pomisle kako bi bilo lijepo svoje tijelo pokazati ukrašeno tetovažom. Ako ste se pronašli u toj rečenici, portal eMedjimurje zajedno s Attitude ink tattoo studijem poklanja mogućnost da zasjate u punom sjaju i privučete poglede novim detaljem. 

Vlasnica Attitude ink tattoo studija je Mateja Rumplin, majstorica za tetovaže, koja će svaku vašu zamisao pretočiti u stvarnost.

Često se ljudi pitaju boli li tetoviranje.. Proces tetoviranja je u najvećem slučaju bezbolan, izuzev blagog osjećaja nelagode. Zato se nemojte bojati vašeg trajnog ukrasa već dođite u Attitude ink tattoo studio i ukrasite svoje tijelo jednom lijepom tetovažom. Motiv i vašu zamisao ja ću pretvoriti u stvarnost. Sigurna sam da ćete biti zadovoljni  – rekla nam je Mateja.

Nadamo se da vas je sve gore navadeno ohrabrilo da svoje tijelo doživotno ukrasite motivom koji vam se sviđa. Attitude ink tattoo studio nalazi se u Čakovcu na Sajmištu, Josipa Kozarca 15, u zgradi Pilke. Telefon je 099 366 03 33; email: mateja.rumplin@gmail.com

>> ATTITUDE INK TATTOO STUDIO Radovi Mateje Rumplin

Našim pratiteljima na društvenoj mreži Facebook, poklonit će tetovažu u vrijednosti od 500 kn

Attitude ink tattoo sretnom čitatelju daruje tetovažu u protuvrijednosti od 500 kn. Ono što trebate napraviti je: označite osobu koja voli tetovaže, lajkajte FB stranicu Attitude ink tattoo i čekate ponedjeljak kada ćemo izvući sretnog dobitnika ili dobitnicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije