ekonomska i trgovačka škola čakovec

RASTURILI NA DRŽAVNOM Učenici Ekonomske i trgovačke škole na WORLDSKILLS CROATIA 2022. zasjali u punom sjaju

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih od 10. do 12. svibnja na Zagrebačkome velesajmu organizirala je Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2022. Riječ je o najvećem događaju u obrazovanju u Republici Hrvatskoj i najvećem natjecanju u ovom dijelu Europe

STIGLE IZVANREDNE VIJESTI

Denis Jambrečić, učenik 4. razreda usmjerenja Ekonomist, na izlučnom je natjecanju pokazao zavidno znanje osvojivši prvo mjesto u disciplini Računovodstva. Učenika je za natjecanje pripremila profesorica Nikolina Drvenkar-Fučko.

Nikolina Vinko, učenica 3. razreda usmjerenja Prodavač, na državnom je natjecanju u disciplini Prodajnih vještina za koje je na nju prenijela njezina mentorica, profesorica Sanja Koraj, osvojila 2. mjesto.

Evelin Vidmar, učenica 4. razreda usmjerenja Hotelijersko turistički tehničar, u disciplini Poslovanja turističke agencije za koje ju je pripremala mentorica, profesorica savjetnica Zita Lajtman, osvojila je 4. mjesto. 

Ekonomska i trgovačka škola Čakovec ove je godine imala čast sa svojim vrijednim timom biti domaćin u čak dvije discipline: Prodajne vještine i Računovodstvo. Posjetitelji i učenici osnovnih škola mogli su se “okušati” u isprobavanju vještina koje su im pripremili članovi organizacijskog tima kojeg su činle ravnateljica Bosiljka Vinković Kukolić, profesorice Nina Carević Novak, Elena David i Helena Jošt i profesor Denis Jalušić za disciplinu Prodajne vještine. Profesorice Magdalena Škvorc i Petra Štefić i profesor Goran Okun, na čelu s ravnateljicom, zaslužni su za organizaciju discipline Računovodstvo.

Ekonomska i trgovačka škola na čelu s ravnateljicom Bosiljkom Vinković Kukolić izuzetno je ponosna na svoje učenike i njihova postignuća. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije