što ćemo nositi ovog ljeta

TRGOVINA CCC Koje ženske natikače izabrati za ljeto? Ravne, s petom ili na platformu?

Ove sezone cipele su sve samo ne dosadne, vrište od boja, ludih krojeva i vraćaju nas u doba 90-tih godina

S pojavom sunčanih dana i ljetom na horizontu, vrijeme je da se riješite obuće koju nosi zimska hladnoća i proljetni pljuskovi i unesete slobodniju obuću i vedrije tonove u sunčanu sezonu. Natikače su jedna od opcija, koja će vam omogućiti da najpribližnije doživite bosu nogu, ujedno su praktične, a mogu biti i veoma elegantne. U nizu opcija u kojima dolaze pokazat ćemo vam  koje su natikače trend ovog ljeta i na što ih najbolje možete iskombinirati.

S kolikom potpeticom izabrati natikače?

Mnoštvo je modela cipela za ljeto koje se pojavljuju iz sezone u sezonu. Ako ste od onih koji igraju na sigurno i žele svoje cipele nositi više godina, predlažemo da odaberete one modele koji se ne ističu oblikom, jednostavnih linija, neutralnih boja i srednje visine pete. Općenito govoreći ljetne sandale možemo podijeliti u tri kategorije ovisno o visini pete. Tako postoje ravne, one sa srednjom, te cipele s visokom petom. Ravne natikače su iznimno udobne, pogotovo ako imaju dodatne jastučiće, koji vam omogućavaju njihovo cjelodnevno nošenje. Za osobe kojima ne sjedaju dobro potpetice, cipele s ravnim potplatom možete bez problema nositi za dnevne ležerne varijante, ali i za večernje outfite kao što su duge suknje ili haljine, osim kao se ne radi o svečanoj prigodi, u tom slučaju ravne cipele nisu opcija. Natikače sa srednjom petom cijenjene su zbog svoje svestranosti. Srednja peta sinonim je za udobnost i može se nositi cijeli dan. Osim što su zbog svoje visine iznimno udobne, daju nozi i cijelom držanju eleganciju i profinjenost, koju ne možete postići ravnim potplatom. Imajte i na umu to da što je potpetica tanja, to je elegantnija i prikladnija za bon ton odjevne kombinacije kao što su suknje do koljena. Visoke potpetice namijenjene su večernjim izlascima i posebnim prilikama. Ako niste od onih koji ih nose sa stilom, radije obujte one s manjom petom, osjećat ćete se bolje i nećete trebati cijelu večer provesti sjedeći.

Koje su cipele hit ove ljetne sezone?

Ljeto samo što nije pred vratima, zato je pravo vrijeme da počnete razmišljati o novo sezonskoj obući. Predugo vremena ste proveli u papučama, pa je krajnje vrijeme da promijenite svoj stajling uz otkačene modele koje nam stižu na police u trgovinama. Udobnost i dalje ostaje prioritet kad je obuća u pitanju, ali boje, ukrasi i oblici ovosezonskih cipela nas podsjećaju da izlazimo napokon iz zatvorenog načina života kojeg smo morali voditi ovih zadnjih dvije godine. Sportske i udobne natikače s debelim potplatom, jedne su od najpoželjnijih ove godine. Bez problema ih osim na bose noge, možete nositi i na mrežaste čarape, kao i na svečaniju odjeću. Ako nešto upućuje na spremnost na dotjerivanje to su onda cipele s platformom, koje vuku inspiraciju iz 90-tih. Bilo da su srebrene, pastelno ljubičaste ili zlatne kakve nosi Carrie Bradshaw ili možda imaju petu od jute, sve su veliki hit koji će biti veoma popularan ove ljetne sezone. Jednostavne natikače srednje pete, pogotovo pastelnih i životinjskih uzoraka kao i klompe preplavile su sve modne piste popularnih modnih brendova. Bez kopči ili vezica ove natikače možete lako navući i skinuti s nogu, a mogu se kombinirati od svečanije haljine, do ležerne opcije traperica i običnog t-shirta.  Za vas smo ove, a i mnoštvo drugih trendi cipela pronašli u CCC trgovinama. Ako ne volite obilaziti dućane, nema problema, kupnju možete obaviti i putem njihove online stranice. Tamo ćete osim mnoštva opcija cipela, pronaći i najmodernije komade odjeće kao i popratne modne dodatke poput torbi, marama, šešira ili sunčanih naočala.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije