KUPI ONLINE

OVOSEZONSKI ONLINE MODNI HIT Modni stručnjaci nam ove sezone nude mnoštvo zanimljivih kombinacija

Modni stručnjaci su nam ove sezone priredili mnoštvo zanimljivih kombinacija.

Jakne s uzorcima

Modni stručnjaci su nam dali odličnu ponuda kaputa, raznobojnih uzoraka, a to je baš ono što je predstavlja apsolutni MUST-HAVE za ovu sezonu!

Broj 1 su oversize modeli, i to baš s razigranim uzorcima. Uz ove interesantne i neobične jakne i najjednostavniji stajling izgledat će stilski savršeno!

Pogledajte što nudi ženska odjeća na aswear.hr

Puffer jakne

Puffer jakne su u trendu unazad već nekoliko sezona. Njihova posebnost u tome je što su mekane, tople i idealne su za kežual varijante. Kao što su oversize jakne, tako su i puffer jakne upečatljivije ako ih krasi neki interesantan uzorak. Ako ste odlučili da budete IN baš ove sezone, znate što ćete odabrati!

Karirani uzorak

Ovaj bezvremenski klasik očigledno nikada ne napušta trend! Karirani komad bilo koje odjeće će zauvijek biti HIT. Bilo da su u pitanju kaputi, suknje, haljine ili bilo što drugo, karirano volimo u baš svakom obliku!

Ženska odjeća na aswear.hr nudi vam širok izbor kariranog, ili bilo kojeg drugog uzorka! 

Koji su muški MUST HAVE komadi?

Kaputi

Ovu sezonu obilježili su muški kaput u Teddy formi. Ovi kaputi prvobitno su bili hit među ženama, a sada je vrijeme i da muškarci zablistaju u ovom sjajnom, toplom komadu odjeće! 

Odijela

Ipak, nije riječ o strogo poslovnim odijelima. Sada su u trendu modeli koji odišu ležernosti i koji se uglavnom kombiniraju s puloverima ili jaknom. Ovim odabirom dobit ćete sportski i ležeran izgled, tako da su ovosezonska MUST HAVE odijela odlična za sve opuštene tipove! 

Džemperi i puloveri

Muška odjeća zaista može da ponudi mnogo toga, što nam i dokazuje moda koja je nastupila za ovu sezonu. Džemperi i puloveri od braon do prljavobijele boje, zabilježili su ovu jesen i zimu. Osim toga što odlično pristaju, ovi komadi odjeće pružaju mekoću, toplinu, i nježan osjećaj.

Muški dodaci

Dodaci mogu imati veliku ulogu na muškom stajlingu. Što se tiče muških dodataka, uvijek možete koristiti: kožni remen, svileni ili pleteni šal, aktovke ili kape. 

Sakoi

Sakoi koji se kombiniraju s trapericama, tenisicama i puloverima. Ne možete zamisliti tu kombinaciju? Da, ova sezona nudi spoj nespojivog. Kada jednom isprobate ovu kombinaciju, bit ćete naprosto oduševljeni!

Kako se istaknuti u masi?

Svi ljubitelji mode vole da budu drukčiji i u skladu s modnim trendovima. Ono što možda niste znali je da svi oni koji vjerno prate trendove i svoju autentičnost zapravo prate modne trendove najpoznatijih brendova, kao što je https://answear.hr/m/pinko, ali i ostalih kao što su:

  • Calvin CKlein
  • DKNY
  • Emporio Armani
  • Guess
  • Lacoste
  • Liu Jo i mnogi drugi…

Uživajte u ovosezonskim modnim komadima odjeće koji će začiniti vaš stil! Birajte kvalitetu, fenomenalne uzorke i materijale koje će vas grijati i biti nježni prema vašoj koži. Istaknite se i pokažite kako ste uvijek u koraku s modom. 

Muška i ženska moda koja ne ostavlja nikoga ravnodušnim, pomjera sve granice i nudi nešto poputno novo. Pored novoga, u modi su ostali i detalji koji nikada ne stare, niti ikada izlaze iz mode. Vaše je da odaberete, zablistate i kombinirate. Budite kreativni!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije