ne propustite

Halloweek Spooktacular u Podroom Drink&Music Clubu – Halloweenske fešte od četvrtka do nedjelje

Navratite jer bit će nezaboravno, vidimo se!

Noć vještica ili Halloween, obično vežemo uz rezbarenje bundeva i maskiranje u razna zagrobna bića, a danas je sinonim za ludu zabavu pod strašnim maskama.

U Podroom Drink&Music Clubu Halloween ludilo traje čak četiri dana, a bit će za svakoga ponešto pa bi bilo šteta provesti ovaj vikend kod kuće. U mistično dekoriranom prostoru Podrooma tako ćete od četvrtka do nedjelje moći navratiti na jednu, dvije ili više zabava, a usput se i fotografirati na stravičnom photo pointu.

Četvrtak u Podroomu znači samo jednu stvar – Podrumarenje. Nezamjenjivo guštanje u međimurskim vinima, kao i u zvukovima tamburica uživo, ovom četvrtku dodajemo strašnu scenografiju, još strašniju ponudu crvenih vina vinarije Turk i vesele te uvijek dobro raspoložene dečke iz Tamburaškog sastava Kumovi.

Sablasna uvertira u najstrašniji vikend u godini svakako je Pumpkin Black Friday. Do 19 sati moći ćete uživati u različitim okusima osvježavajućih nargila po posebnim cijenama, a nakon 19:00 h diže se atmosfera na vruće temperature uz ritmove i zvukove DJ Nixx-a.

Svakako nabacite crne i narančaste odjevne komade, maske, šminke i sve što vam pada na pamet, ne ustručavajte se biti drugačiji jer upravo takve vas Podroom želi i voli.

U subotu je prava prilika za suočavanje sa svojim strahovima uz brojne raznovrsne izazove. Do you dare?

Kroz cijelu subotnju večer izazivat ćemo vas da pokušate napraviti ono što je od vas traženo putem ekrana. Tako je; prati zadatke koji se prikazuju na televiziji i probaj biti hrabar, jak i otvorenog srca te ispuniti izazov. Ako ne ide ili se sramiš ili jednostavno nije tvoj đir – tad moraš popiti gutljaj svog pića.

Kroz sva tri dana maske nisu obavezne, ali su itekako dobrodošle.

Pravi zvjerski spektakl rezerviran je za nedjelju, na sam Halloween – ‘Release The Beast’ prilika je da oslobodite čudovište u sebi i pustite da švrlja po jezovitom Podroomu. Odlična ponuda pića, poznati hitovi odabrani od strane Alana i Luksija te party ekipa recept su najbolju Halloween zabavu u gradu.

Vrhunac večeri bit će odabir najbolje, najoriginalnije i najstrašnije maske ovogodišnjeg Halloweena te uručenje nagrade za trud – Belvedere vodka za najmasku.

Stoga pojačajte kreativu u sebi i zamaskirajte se maštovito, strašno, zvjerski i mistično, a oni koji nemaju tu opciju mogu se prepustiti u ruke naše vješte šminkerice koja će vam oslikati lice. Kazna za one koji nisu zamaskirani je upad po cijeni od 20 kn (samo u nedjelju).

Stolove za Halloweek Spooktacular možete rezervirati putem društvenih mreža Podrooma.

Navratite jer bit će nezaboravno, vidimo se!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije